Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Olaszországban mennyit lehet...

Olaszországban mennyit lehet keresni gépészmérnökként?

Figyelt kérdés
Jött egy lehetőség (Nápoly mellett) nettó 3000€ körül ajánlottak (+13. havi). Érdekelne, hogy ez mennyire reális 4 év tapasztalattal, illetve nagyjából mennyit lehet ebből félre tenni? Lehet, hogy a fizetés reális, de én úgy érzem ebből nem sok megtakarítás maradna egy átlagos életvitel mellett.

aug. 13. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:

"nagyjából mennyit lehet ebből félre tenni?"

Osszeadod a varhato kiadasaidat es az osszeget kivonod 3000€-bol. Az eredmeny lesz az az osszeg, amennyit felre fogsz tudni tenni. Honnan tudjuk, hogy neked milyen kiadasaid vannak?

aug. 13. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Ehbert
aug. 13. 11:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló. Ezaz, hogy én se tudom milyen kiadások, milyen árak várnak ott. Ezért érdekelne egy olyan ember válasza, aki ott él(t)
aug. 13. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha zacskós levest eszel, konzerveken élsz és együtt alszol 3-4 román vendégmunkással úgy félre tudsz tenni.
aug. 13. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen jó pénz. Most megnéztem a numbeo-n,az átlagos nettó fizu ott 1800 euró. Egy egyszobás kis lakáska 700 euró a központban,külvárosban 4-500. Azért ez a fizu ott elég kimagasló lenne,még ha egyedül laknál is jutna mindenre ( zöldség gyümölcs pl. sokkal olcsóbb mint itthon,érthető okokból ).
aug. 14. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!