Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem vonta le a teljes...

Miért nem vonta le a teljes összeget?

Figyelt kérdés

Első rendelésem az applenél.

Oktatási kedvezménnyel rendeltem egy macbookot amihez jár egy airpods is. Plusz ~33ezer forint ráfizetéssel inkább egy airpods pro-t választottam (személyes tapasztalat alapján). A rendeléskor megadott végösszeg ~610.000 forint volt. Miután leadtam a rendelésemet (az az kifizettem) csak az airpods pro teljes árát vonta le ami ~114ezer forint, viszont mint két termék megrendelés alatt áll (airpods,macbook).

Remélem, hogy nem fogja külön számítani a két terméket mert így ~700ezer forintra jönne ki a vége így, hogy az airpodsot nem ~33ezer forintnak számolta fel, hanem teljes árnak. Olvastam egy küldöldi oldalon, hogy elméletileg addig nem vonják le egy x termék árát ameddig nincs legyártva, viszont vannak kételyeim ennek valóságáról. Várjak egy kevés ideig ameddig hátha levonják a remélem megfelelő összeget vagy hívjam fel az ügyfélszolgálatot?

Nem hiszem, hogy adnának egy "ingyen" macbookot.

Illetve még az lehet furcsa, hogy az airpodsot 08.14-re szállítják ki, míg a macbookot 08.23-27ig.

aug. 12. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Meg kellett adnod valamit amiből tudja a rendszer hogy diák kedvezményt veszel igénybe?
aug. 12. 20:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem hozott ki semmit sem. Viszont még kiegészítve, a megrendelés után kapott emailben fel van tűntetve az eredeti ár az airpodshoz, majd az akciós macbook ára és alatta a megtakarított összeg ami az airpodsból van (azaz a kiválasztott ~33ezer forint + a megtakarított összeg egyenlő az airpods eredeti árával).
aug. 12. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:
*Amit ugye levont egyben.
aug. 12. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Mármint értem itt azt, hogy nem kellett igazolnom, hogy diák vagyok. A vásárlásnál oktatási áruházból vettem így alapból levonta a diákkedvezményt.
aug. 12. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Végül mi lett?
szept. 1. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!