Fémpénzeket valahogy fel tudom tenni a bankszámlámra?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg nagyobb címletre, papírpénzre fel tudom váltani? (Viszonylag nagy mennyiségről lenne szó.)
Ha igen, hol és hogyan?
Köszönöm!
aug. 7. 18:13
1/4 anonim válasza:
Befizetheted a bankszámládra vagy beválthatod bankban/postán. Mindegyik verziónak lehet költsége
2/4 anonim válasza:
Patikákban és trafikokban örömmel papírpénzre váltják neked, ingyen.
3/4 A kérdező kommentje:
1: hogyan tudom befizetni a bankszámlámra? Van olyan automata, vagy a fiókossal kell számolgatni?
aug. 7. 19:10
4/4 anonim válasza:
Bankszámlára befizetéskor nem számolhatnak fel díjat, akkor sem, ha 100ezret fizetsz be tizfilléresekben. Jó, tudom, nincs már 10 filléres. De befizetéskor, mindig ingyenes. Szintén az, ha pl. egy sárga csekket apróval fizetsz be a postán. NEM kérhetnek érte semmilyen díjat, bármilyen címletű pénzt kötelesek elfogadni a befizetéshez.
Ha pénzváltásként kéred, akkor elég tisztességes díjat vonnak le az összegből, akár automata, akár nem.
De az is ingyenes, amit a 2-es válaszoló ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!