Félek holnap átvenni a csomagomat, mit mondjak a posta futárnak?
Július elején rendeltem egy ventilátort eltelt kettő hét és semmi visszajelzés nem volt a cégtől. Így írtam nekik hogy nem kérem a rendelésemet, majd küldtek is egy válasz emailt, hogy törölték az adatbázisból a rendelésemet.
Azután nyaralni voltam anyuméknál ez kb 12 nap volt. Jött egy email, hogy nem vettem át a csomagomat, a futár a postára tette le. Mivel 120 kmre voltam úgy voltam vele, hogy hazaérek és átveszem, mint kiderült ettől a cégtől jött csomagot, amit lemondtam és mégis elküldték azt a ventilátort, pedig már nem is lenne szükségem rá, mert idővel vettem másikat. Mire hazaértem a csomagomat már vissza is küldték, a postán felháborodva mondta a hölgy, hogy 2x is kint voltak a házamnál.
Most olyan bűntudatom van,hogy feleslegesen járt itt a futár.
De telefonáltam is a postának hogy nekem nem kell a csomag és mégse küldték előbb vissza.
Holnap jön egy másik csomagom, gondolom megint ez a futár fogja hozni már előre ideges vagyok, hogy mit mond majd, hogy nem vettem át az előző csomagomat.
Semmit sem kell mondanod.
Egyébként meg nálunk mindig felhív előtte, úgyhogy sose jön feleslegesen, meg máshova sem. Nem érdekli őket, hogy átveszed, nem veszed, vissza kell-e küldeni.
Ezt azért lehet lazábban venni.
Kijön a futár. Megkérdezed, hogy legutóbb ő volt aki potyára jött ki?
Ha igen a válasz, akkor megmondodm neki, hogy ne haragudjon, totál nem érted, mert a rendelést lemondtad a webshopnál és vissza is igazoltál, így otthon se voltál. Ennyi. Nem fog parádézni miatta hidd el.
Nem hajlongásos bocsánatkérés kell, ez inkább kommunikációs kezdeményezés, semmi extra. Jó ha jóban vagy a kézbesítőkkel, hasznos lehet még a jövőben.
Mi pl ha nem vagyunk itthon és nem utánvétes a csomag, akkor kérésre behozzák az udvarra és leteszik valahol ahol nincs szem előtt. Ha nem vagy velük jóban, tuti nem teszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!