Esküvői fotós/videós szerződés ügyvéddel?
Figyelt kérdés
Szükséges ügyvéddel iratni ezeket? Ha igen ez milyen ár lehet nagyjából?aug. 3. 08:42
11/12 anonim válasza:
Én a 2-es vagyok. A párom munkájából adódóan nem szerepelhet semmilyen marketing anyagban, ezt is tisztáztam a fotóssal telefonon és azt mondta, hogy módosítja a szerződést. Ha azt mondta volna, hogy feláras, akkor kifizettük volna, nem érdekes. Mi csak annyit akartunk, hogy ne a mi képeinkkel reklámozza magát. Nem látok ebben akkora kacifántot, mint amekkora lett belőle.
Szép képeket készített, de nagyon elrontotta a szánk ízét az a bunkó stílus, amit az esemény után elővett. Nem is szívesen nézegetjük a képeket, mert mindig eszünkbe jut ez az egész.
12/12 anonim válasza:
#11: Teljesen megértem, nekem is volt olyan ügyfelem, nem is egy aki ugyanezért nem szerepelhet, vagy nem szívesen szerepel nyilvánosan. Ilyenkor vérző szívvel, de eleget teszünk a kérésnek (pláne amikor az adott évben az az egyik legjobb anyagom), mert szíve joga az ügyfélnek így dönteni. Ilyenkor is ugyanazok a feltételek és ugyanazt a munkát és energiát tesszük bele, mert ez a korrekt, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!