Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyiből jön ki egy 4 tagú...

Mennyiből jön ki egy 4 tagú család 2024-ben?

Figyelt kérdés

Ha megteszitek, hogy válaszaitokba beleírjátok a

-kort

-település típusát

-munkakört

-fizetést

-kb. kiadást, annak nagyon hálás lennék!

aug. 1. 21:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#19 200-250 ezer? Most akkor mi az, amit nem számoltál bele, vagy mi az, amiről hazudsz?

Mert ennyiből két ember sem jön ki normálisan, nemhogy még gyerek meg kocsi is. Eleve két felnőtt normális kajája havonta legalább 120 ezer és akkor spórolósra vettük.

okt. 14. 13:12
 22/27 anonim ***** válasza:

"Most pl egy 450 ezres fizetés nem megy akkora csodaszámba"

Nem engem szólítottál meg, de ha ezt komolyan gondolod, tuti pesti vagy nyugat-magyarországi vagy.

Az ország keleti és déli, észak-alföldi felén de, ez csodaszámba megy. Debrecen, Szeged, Miskc, hogy csak 3 sarokpontot említsek meg, itt 200-300 ezreket keresnek Z emberek. 450 euer már egy jobb programozói fizetés.

okt. 14. 13:49
 23/27 anonim ***** válasza:

#22 Azért, mert te csak ennyit keresel keleten, nem jelenti azt, hogy ez a jellemző.

450 egy jobb programozó fizetés? Ne nevettess már! Ettől programozóként SOKKAL többet kaptam már 3 éve is, Debrecenben!

okt. 14. 13:56
 24/27 anonim ***** válasza:
23, nen a saját fizetésemből vontam le konzekvenciát (tekintve, hogy én nem is alkalmazott vagyok), hanem debreceniként azért sokak fizetését ismerem.
okt. 14. 13:58
 25/27 anonim ***** válasza:
22: nem vagyok budapesti, bár az ország középső részén élek, valóban nem keleten. De írtam azt is, hogy "valami normális végzettséggel". Most pl. egy szál érettségivel vagy szabad bölcsész diplomával itt sem kell 300-nál sokkal többet várni. De kétlem, hogy pl. egy villanyszerelő, ács, szakács, marketinges, könyvelő 250 ezret vinne haza (szándékosan írtam diplomás és nem diplomás területeket).
okt. 14. 15:01
 26/27 anonim ***** válasza:

25, a francokat nem, meglepődnél. Sokan multinál, nyelvtudással, diplomával is ilyen 300 ezret keresnek, hidd el.

Marketinges meg, ne már, ezeken az országrészelen ilyen munkaból keves van, hatalmas a túljelentkezés.

okt. 14. 15:06
 27/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk az tény, hogy marketingesként vidéken maradni egy önszopatás. Mindenesetre, ha ez tényleg így van, az elég siralmas.
okt. 14. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!