Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Temu rendelés hogy van ez?

Temu rendelés hogy van ez?

Figyelt kérdés

Most rendeltem először a Temuról

Jött üzenet,hogy a rendelésem egy részét feladták,

"Egy részét"

Ez azt jelenti,hogy nem egyszerre érkezik az összes amit rendeltem hanem apródozva küldik el?

#rendelés #szállításiidő
aug. 1. 18:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ahogy írtam nekem sem a fizetendő vámmal volt a gond , hanem a "vám fizetendő 0,00Ft, mivel 150 euró alatti, de a kezelési díj 799Ft". Egyrészt a kezelési díj csapta ki a biztosítékot, másrészt nem hozzám hozták ki, szerintem sejtették mi lenne a reakcióm.

OFF topic:

Az egyházadóval is ez volt, nem akarom fizetni, erre kiviszik a nagymamámhoz, hogy nem tudom kifizetni és ő kifizeti nekik. Ilyen esetben meg ugye nem tehetem meg, hogy ne adjam meg neki, nagyon cseles megoldás, így 6 éve tulajdonképpen kizsarolják tőlem. Idén elvileg már 27eFt/fő lesz az összeg, ezt szorozd be 3 fővel és kijön egy bevásárlás a pennyben.

aug. 17. 06:45
 12/12 Hova gondolsz ***** válasza:

#11.

bocs, félreértettem akkor. mondjuk kezelési díjat sem fizettem, nem tudom akkor ez ilyen random dolog lehet?

Az egyházadóhoz meg csak annyit, hogy mikor ideköltöztem, ahol most élek, állás után néztem, és bementem az egyik templomba is, hogy van-e esetleg valamiféle állás. Az első kérdésük nem az volt, hogy mi a végzettségem vagy hogy mihez értek, hanem az, hogy hová fizetem az egyházadót...

Azért egy kicsit soknak tűnik nekem az egyházadód. Gondolom ott is az infláció ugye. Tudom nem szép ilyet mondani.

De mondjuk egy idős ember a nyugdíjából hogy fizet ki ennyit?

Nem tudod valahogy lemondani? Pl. hogy áttértél a buddhizmusra? Igen, ez sem szép.:)

aug. 17. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!