Temu rendelés hogy van ez?
Most rendeltem először a Temuról
Jött üzenet,hogy a rendelésem egy részét feladták,
"Egy részét"
Ez azt jelenti,hogy nem egyszerre érkezik az összes amit rendeltem hanem apródozva küldik el?
Az komoly...27 terméket rendeltem
Remélem kétszerre sikerül elküldeni
Az íz egye meg erre nem gondoltam
Mindegy,ugyis ide ér előbb-utóbb😃
Egyre kell figyelni, én is most tanultam meg:) színes ceruzákat is rendeltem, és nem láttam, hogy csak szárazföldi kiszállítással hozzák. Ez volt június 26-án, és augusztus 12-ig kell ideérnie.
A csomagom első része már régen megjött.
Ahány részletben jön, annyiszor kell rá sajnos vámot fizetni, legrosszabb lehetőség neten fizetve 27*400= 10 800Ft, személyesen 27*800= 21 600Ft.
VS
Szuper mákod van és nem kezelik egyiket sem.
A "legviccesebb" mikor vám fizetendő 0,00Ft, mivel 150 euró alatti, de a kezelési díj 799Ft kerekítve 800Ft... Nekem szétszedtek vámon egy dobozt, amiben 15db bóvli volt, a posta elfelejtett a vámolásról értesítőt küldeni és a nagyimhoz vitték ki, én visszaküldtem volna, 15*800=12eFt extrába került 7eFt-nyi termék.
Kérdező, örülök, hogy sikerült.:) Nekem még nem ért ide a színes ceruz, de kaptam 1700 Ft visszatérítést (kuponban) ezt már nem fogom levásárolni.
Beszéltem velük cseten ott az oldalon, és ma kaptam már egy frissítést, miszerint már Lengyelországban van.
#8-as, hogyhogy vámot kellett fizetned? Én párszor rendeltem már tőlük, igaz, mindig csak ilyen kreatív hobbihoz való dolgokat meg üvegárut. De máshol olvastam, hogy van aki több tízezerért is rendelt, de ott sem volt vám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!