Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Temu rendelés hogy van ez?

Temu rendelés hogy van ez?

Figyelt kérdés

Most rendeltem először a Temuról

Jött üzenet,hogy a rendelésem egy részét feladták,

"Egy részét"

Ez azt jelenti,hogy nem egyszerre érkezik az összes amit rendeltem hanem apródozva küldik el?

#rendelés #szállításiidő
aug. 1. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Igen..
aug. 1. 19:31
 2/12 A kérdező kommentje:

Az komoly...27 terméket rendeltem

Remélem kétszerre sikerül elküldeni

aug. 1. 20:10
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Gyorsabb szállítás érdekében szétdzedték.. de elvileg a Profilodban a rendeléseknél ezt látod ia, hány részletbe jön majd
aug. 1. 20:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Reménykedem benne,hogy augusztus 20 ig ideér főleg a ruha
aug. 1. 21:17
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Kulonboző árukat kulonboző cégektol rendelnek be. Lehet amikor hozzájuk beérkezik minden, összevárják, akkor fogják csak egyben postázni neked
aug. 2. 13:15
 6/12 A kérdező kommentje:

Az íz egye meg erre nem gondoltam

Mindegy,ugyis ide ér előbb-utóbb😃

aug. 2. 13:58
 7/12 Hova gondolsz ***** válasza:
71%

Egyre kell figyelni, én is most tanultam meg:) színes ceruzákat is rendeltem, és nem láttam, hogy csak szárazföldi kiszállítással hozzák. Ez volt június 26-án, és augusztus 12-ig kell ideérnie.

A csomagom első része már régen megjött.

aug. 3. 23:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Ahány részletben jön, annyiszor kell rá sajnos vámot fizetni, legrosszabb lehetőség neten fizetve 27*400= 10 800Ft, személyesen 27*800= 21 600Ft.

VS

Szuper mákod van és nem kezelik egyiket sem.

A "legviccesebb" mikor vám fizetendő 0,00Ft, mivel 150 euró alatti, de a kezelési díj 799Ft kerekítve 800Ft... Nekem szétszedtek vámon egy dobozt, amiben 15db bóvli volt, a posta elfelejtett a vámolásról értesítőt küldeni és a nagyimhoz vitték ki, én visszaküldtem volna, 15*800=12eFt extrába került 7eFt-nyi termék.

aug. 16. 18:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Augusztus 9.-én megjött egyben nagyon boldog voltam
aug. 16. 18:17
 10/12 Hova gondolsz ***** válasza:

Kérdező, örülök, hogy sikerült.:) Nekem még nem ért ide a színes ceruz, de kaptam 1700 Ft visszatérítést (kuponban) ezt már nem fogom levásárolni.

Beszéltem velük cseten ott az oldalon, és ma kaptam már egy frissítést, miszerint már Lengyelországban van.

#8-as, hogyhogy vámot kellett fizetned? Én párszor rendeltem már tőlük, igaz, mindig csak ilyen kreatív hobbihoz való dolgokat meg üvegárut. De máshol olvastam, hogy van aki több tízezerért is rendelt, de ott sem volt vám.

aug. 16. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!