Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudnám értékesíteni egy...

Hol tudnám értékesíteni egy több száz éves régi magyar érmémet?

Figyelt kérdés
Felhívtam pár régiségboltot. Azt állították,hogy nem árusíthatják a boltban,mert valamilyen szabályokhoz vannak kötve és ellenőrzik őket. Valahol azt mondták én sem birtokolhatom. Annyit hozzátennék,alaposan meglepődtek,mikor meglátták. Az interneten csak hasonló kora belieket láttam,amit én találtam,olyat egyet sem. Szeretném eladni valakinek,aki tudja értékelni. Nem horribilis összegért,abszolút korrekten megegyezhetünk. Köszönöm

aug. 1. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Vsz. te is tisztában vagy vele, hogy törvénytelen, amit csinálsz, azért nem írsz semmi konkrétat.
aug. 1. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Akár a vaterán is meghirdetheted.

Hacsak nem lopott.

aug. 1. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Van ami akkor is illegális, ha nem lopott. Régészeti tárgyakat engedély nélkül nem tarthatsz magadnál. Az eredetét igazolnod kell. Ha illegálisan jutottál hozzá (magad ástad ki és magadnál tartod), akkor bűncselekményt követsz el. Az ami nálad van, az az államé. Ezért nem foglalkozik ilyesmivel senki. Külföldön lehet értékesíteni.
aug. 1. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
De külföldön is csak illegálisan, ezért nem fognak sokat fizetni érte. Ők is tudják, hogy illegális. A seuso kincsek sztorija pontosan erről a rossz magyar szokásról szól.
aug. 1. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Facebookon vannak numizmatikus oldalak.
aug. 1. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:
a kulccszó a proveniancia igazolása:) Enélkül szabálysértő vagy.
aug. 1. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!