Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire jó többezer euró-nyi...

Mennyire jó többezer euró-nyi összeget tartani online bankokban?

Figyelt kérdés

És mennyire biztonságos többtízezer eurót tartani? Olyan online bankokban, mint pl: paypal, wise, revolut, stb. Nagyon kezdő vagyok ebben a témában.

Ha egy szerényebb ingatlant szeretnék venni, akkor hogyan érdemes levenni kp-ban az összegeket paypal-ról, wise-ról, stb?

Nagyon szépen köszönöm.

júl. 31. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem tartok ezektől a cégektől, de nem is tartok náluk több ezer eurót. Azért mert nem éri meg. Befektetem hogy addig is míg nincs szükségem ezekre a pénzekre nekem dolgozzanak. 1-2 ezer eurót tartok csak rajtuk ha sos kell valamire.

Tuti nem vennék fel több ezer eurót kp-ban. Minek? Átutalnám az eladónak. Revoluton sepa utalás ingyenes.

júl. 31. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jó.
júl. 31. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztonsagosnak biztonsagos, csak semmi ertelme ilyen osszegeket bankszamlan tartva inflalni.
júl. 31. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:
hol máshol tartanád?
júl. 31. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!