Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyek a legbiztonságosabb és...

Melyek a legbiztonságosabb és jól fizető teszt/kérdőívkitöltő-oldalak?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok, amik fizetnek azért, mert kitöltünk teszteket, kérdőíveket. Régebben volt itt ilyen kérdés, de már nem találom. Tapasztalatok is érdekelnek, akik csinálnak/csináltak már ilyet.

2024. júl. 20. 17:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
nincs ilyen
2024. júl. 20. 17:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Dehogynem
2024. júl. 20. 17:36
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, ha van, mutass már néhányat!
2024. júl. 20. 18:03
 4/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
70%

Netpanel. Úgy fél-egy év alatt összehozhatsz egy ötezrest. De lehet, hogy csak hármat.

Nem sok, de legalább nem kamu. Kb bármelyik, amelyik többet ígér, az jó eséllyel az lesz.

2024. júl. 20. 19:01
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen, gondoltam, hogy nem túl sok...

Korábban volt itt egy kérdés, válaszban fel volt sorolva 2-3 ilyen oldal, csak sajnos nem találom azt a kérdést... Ezért kérdeztem én is az oldalak nevét, de attól ez létező jelenség, hogy valaki még nem hallott róla...

2024. júl. 20. 19:58
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

A probléma természetesen nem az, hogy nem hallottunk róla, hanem az hogy nincs.

Nincs olyan, amivel normális mennyiségű pénzt tudnál keresni.

Ha te kérdőívekkel akarsz pénzt keresni, akkor menj el a Szonda-Ipsoshoz vagy valamelyik másik közvéleménykutató, esetleg tesztvásárlókat foglalkoztató céghez, és ott tudsz kérdőíveket kitöltetni másokkal, s tudsz elég jó pénzeket keresni.

2024. júl. 20. 20:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Természetesen nem ebből gondoltam meggazdagodni :D Csak kíváncsi voltam
2024. júl. 20. 20:04
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Ha csak kíváncsi voltál, akkor nem lepontozgatni kellene a jó válaszokat, hanem megköszönni.
2024. júl. 20. 20:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Honnan gondolod, hogy én pontozgatok? Mások is járnak ide... Bár mondjuk lehet a stílussal volt baj
2024. júl. 20. 20:46
 10/12 anonim ***** válasza:
38%
Mire gyűjtesz, egy gombóc fagyira?
2024. júl. 20. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!