Az mvm magas rendszerhasználati díját, hogy számolják ki? Mármint ez a számolás törvény alapján történik, vagy tesznek rá bőven nyereséget, ahogy kedvük tartja? Aki régebb óta ennél az áramszolgáltatónál van, mik a tapasztalatai vele kapcsolatban?
Azért, hogy az energiadíj alacsonyan maradjon, cserébe megemelték a rendszerhasználati díjat. :) :)
Ez nem más, mint szemfényvesztés, és az emberek 90 %-a benyeli a kormány dumáját, hogy minden csak az emberekért, a gyerekekért, a családokért van.
Természetesen jogszabály alapján van meghatározva, de te, mint az ország állampolgára soha nem fogod tudni leellenőrizni, hogy valóban jó a számítás vagy sem.
733 forintos energiadíjra 4.531 forintos rendszerhasználati díjat felszámolni????
Lölőke átvette az árampiacot (is), érdeklődve várom, hogy mivel húzzák le megint a népet.
Igen, én is ezen akadtam ki, de nagyon, hogy több az rh, mint a fogyasztás.
És ezt meddig tűrjük?
Ez ellen pl hol lehet fellépni", lehet valamit tenni?
Ez nagyon nagy kics. Szés!
Ez ellen sajnos, nem lehet fellépni, hisz egy baráti-rokoni kör birtokolja az országot, a törvényhozást (beleértve a választásokat is) és a gazdaság jelentős részét.
Ennélfogva, olyan jogszabályok születnek, amelyek ennek a körnek kedveznek.
Szerintem tök gáz, hogy az emberek ezt tűrik. Ismét egy lelopás. A média ezzel miért nem foglalkozik, kérdez be erről annak, akinek kell?!
Nap, mint nap ezekre kellene felhívni az emberek figyelmét.
"Ismét egy lelopás."
Te ugyanannyit fizetsz, mert te az áram és a rendszerhasználati összegét fizeted.
Amikor felvitték a rendszerhasználati díjat, akkor annyival csökkent az áram ára.
Így több pénz megy Lőriczhez, akinek pont van egy áramhálózati cége.
6
A média jelentősebbik része épp azon kör kezében összpontosul, amelyiknek az az érdeke, hogy ezek a dolgok így működjenek. Tehát, a média pontosan arról fog beszélni, ami az ő érdekük, s pontosan arról nem fog beszélni, ami a lakosság érdeke lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!