Ez így most egy lehúzás? Valahogy nem jön ki a matek...
Kérdezd meg őket, hogy mi értelme így együtt venni és majd kiderül, hogy tudnak-e magyarázattal szolgálni, vagy csak leírták.
Én az egyik online könyv áruházban megtaláltam kereken 10x annyiért (30e) egy antikvár könyvet, mint amennyiért közvetlenül a kiadótól újonnan meg lehet venni (3e). Rákérdeztem, hogy ez valami tévedés-e, mert ennyiért hülye, aki tőlük veszi. Mondták, hogy nem tévedés, ennyi az ára. Egyéb indoklást nem adtak, hogy mitől kerül 10x annyiba használtan, mint újonnan. Megírtam nekik, hogy sok szerencsét, hogy ilyen belekot találjanak…
#5 Akár ilyen magyarázatnak is lehetne létjogosultsága, csakhogy nincs. Nem egy évtizedekkel-századokkal ezelőtt kiadott könyvről van szó, nem dedikált, nem ritkaság, semmilyen érték növelő tényező nem indokolja az árkülönbséget és nem is próbálták semmivel megindokolni, hogy mitől kerül annyival többe.
Pár éve megjelent könyv, ugyanazt az egyetlen kiadását árulják 10x áron, mint ami még mindig rendelhető a kiadótól újonnan.
Az is lehet, hogy már elfelejtették, hogy van olyan termékük is, hogy a kettőt együtt árulják, ezért elfelejtették módosítani az árát. Főleg olyan boltoknál, ahol többen kezelik a webshopot, termékeket, árakat, nagyon könnyen előfordulhat, hogy egy régebbi akció miatt létrehoztak egy ilyen terméket is, aztán már ott sincs, aki annak idején intézte, aki most csinálta, az meg nem is gondolt rá, hogy ilyen is van.
Viszont mi csak találgatni tudunk, a biztos infót ők tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!