Vannak Facebook-csoportok, ahol korrepetálási szolgáltatásokat lehet hirdetni? Erre esetleg tudtok ajánlani javaslatokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Angol nyelvből szeretnék korrepetálást vállalni, hogy legyen egy kis zsebpénzem. Nem tudom, hol találhatnék olyan Facebook-csoportot, ahol közzétehetem a hirdetésemet. Esetleg tudtok ilyet ajánlani? 17 éves vagyok, és középfokú érettségivel rendelkezem. A tudásom meghaladja ezt a szintet, és a későbbiekben felsőfokú érettségi vizsgám is lesz.
Köszönöm!
júl. 19. 21:56
1/8 anonim válasza:
"középfokú érettségivel ... felsőfokú érettségi vizsgám"
Melyik országban?
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt meg, hogy tetszik érteni? Hát itt, Magyarországon?????
júl. 20. 02:24
3/8 anonim válasza:
Az érettségi középszintű és emelt szintű... A nyelvvizsga középfokú és felsőfokú. Ilyen tájékozatlansággal ne akarj korrepetálni.
4/8 anonim válasza:
Igen, úgy tetszettem érteni, ahogy a 3. írta. :)
Egyébként vannak itt határon túli magyarok is, lehet, hogy valamelyik másik országban mások a megnevezések. Mindenesetre az tényleg a minimum lenne, hogy tudd, milyen nyelvvizsgád, milyen érettségid van...
5/8 A kérdező kommentje:
Elnézést, igen, én írtam félre a középszintűre gondoltam, csak keverem a kettőt mindig. Ezért elnézést kérek.
júl. 20. 16:37
6/8 A kérdező kommentje:
Másrészt már volt lehetőségem korrepetálni édesanyám ismerősét, és attól függetlenül, hogy ezt az egy dolgot elírtam, mégis sikerült segítenem neki, és megértette a tananyagokat úgy, hogy átment a nyelvvizsgáján, majdnem maximum pontszámmal.
júl. 20. 16:42
7/8 anonim válasza:
Na, akkor ezt próbáld továbbra is: ismerősök gyerekeit korrepetálni. Az az, ami neked való. A többi majd akkor, ha megszerzed hozzá a nyelvtanári diplomát előbb.
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, és nem kell bunkóskodni, teljesen olyan, mikor olvasom :/ ez csak egy egyszerű kérdés volt, nem akartam felcseszni senkit lol
júl. 20. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!