Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kripto segítséget tudtok adni?

Kripto segítséget tudtok adni?

Figyelt kérdés

Szóval, 19éves vagyok igazábol fogalmam sincs az egészről Tiktokon láttam hogy van ez a dolog, suli mellett nyílván néha dolgozok de 12órázok így elég nehéz a helyzet, most is pl nyári gyakszim van ( nem fizetnek semmit ) így a 2 nehezen fér össze. Rátaláltam a kriptora azon belül ezekre a memecoinokra, Andrew Tate coinjaba raktam be egy 20ast elég hamar 2nap alatt megis dupláztam az összeget. De

ez ilyen "adott" volt, twitteren láttam hogy van ilyenje megpróbáltam be is jött. Viszont most nem tudom hogyan tovább érdemes ezt folytatni? Nem találok másik jó coint. Honnan lehet tudni van e valamiben potenciál? Esetleg hol tudok ezekről tanulni? Érdemes lehet előfizetni valamilyen kurzusra?

júl. 18. 22:25
 1/1 A kérdező kommentje:
+ 1 még valami, ezzel a phantom alkalmazással csinálom most ami viszont rengeteget levon, 7% 1swappolás, tudtok mást ajánlani? Vagy mindenhol ennyit vonnak le?
júl. 18. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!