Hogy lehet Munka mellett időpontokat jól egyeztetni?
Figyelt kérdés
Annyi időpontom van de a munka mindig bezavar... Jelenleg 5 különböző időpontom van.. fogorvos, autószélvédőcsere, aztán a telekomtól várok egy technikust. Stb ... Sose tudok normálisan időpontot foglalni mert mindig megy a matek hogy kinek mikor jó. Vagy nekem nem jó mert dolgozom M vagy nekik nem jó mert nincs arra Szabad időpontjuk Mikor nekem jó.júl. 16. 09:17
1/3 anonim válasza:
Ha nem engednek el a munkahelyről, akkor nagyon nehezen. Én szerencsére elmehetek, ha nincs valami fix program, tárgyalás, konferencia. Egyébként nem bírnám. Orvos szerencsére sok helyen van már délután is. De más nem nagyon.
2/3 anonim válasza:
Ha kötött, kiszámítható a munkaidőd, akkor az időpontokat kell hozzá igazítani.
Akár 2-3-4 héttel korábban lefoglalni.
3/3 Senior Séf válasza:
Szép sorban, aztán mindent felirkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!