Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aktív korúak ellátása mellett...

Aktív korúak ellátása mellett lehet e egyszerűsített foglalkoztatás keretében belül dolgozni?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom, egy éven belül össze is kell gyűjteni 30 napot, ha jól tudom.

Szóval dolgozatok napi bejelentéssel havi 15napot? Ezt kell jeleznek a hivatal felé?

2024. ápr. 30. 13:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen: Én is ebben vagyok, csak nincs megfelelő EFO-jellegű munka. Mindenhová csak "nappalis " diákokat keresnek. https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
2024. jún. 25. 10:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen lehet dolgozni benne, és az éves 30 naphoz is el fogadják. Nem kell jelezni sehol, ezt lehet csinálni segély mellett konkrétan nevesítve van. Majd az igazolást szerezd be róla a felülvizsgálathoz
2024. jún. 28. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!