Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ide küldik, ha megváltoztatom...

Ide küldik, ha megváltoztatom a címet?

Figyelt kérdés
Most rendeltem sheinről, elég elhamarkodottan. Viszont jelenleg nem tartózkodom otthon, és ugye az otthoni címem van megadva. Így a rendelés leadása után gyorsan frissítettem a címemet, hogy ide a helyi postára küldjék, vagyis hát a posta címét adtam meg. Szerintetek akkor oda küldik, és akkor majd oda tudok érte menni? Vagy ettől függetlenül az otthoni címemre küldik?

júl. 10. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Oda küldik, amit a rendelés leadásakor megadtál. Ha még friss a dolog, írj az ügyfélszolgálatnak (a rendelés számát írd bele), hogy máshova kéred.
júl. 10. 12:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, utána jártam a dolognak, és azt a választ kaptam, hogy a rendelés leadása után 24 óráig még módosítható a szállítási cím. Legfeljebb késedelem lép majd elő a szállítást illetően, az már nem probléma számomra. Csak jó helyre érkezzen.
júl. 10. 13:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a postás kézbesítő 1-2x nem talál otthon mindenképpen a legközelebbi postahivatalba kerül a csomag ahol 5-10napig őrzik mielőtt visszaküldik.
júl. 10. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!