Telekomnál van lehetőség neten keresztül megváltoztatni a címet ahová a havi számlákat küldik?
Figyelt kérdés
2017. okt. 14. 14:00
1/7 anonim válasza:
Persze hogy van. Hívd fel az ügyfél-szolgálatot...
2/7 A kérdező kommentje:
Neten keresztül, nem telefonos ügyfélszolgálat
2017. okt. 14. 16:51
3/7 anonim válasza:
Bemesz a legkozelebbi Telekomhoz. Akarhol lehet auchanba vagy tescoba vagy plaza ahol kozel neked.
Megmodnod nekik a kerdesed es megoldják.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, tudsz-e róla, hogy a telefonos ügyfélszolgálat saját hálózatból INGYENES (1230). Nem értem, miért nem azt választod?
Nekem már sok problémámat megoldották. De a személyes bemenetel is jó ötlet.
5/7 anonim válasza:
4-es vagyok: lemaradt: ez mindenképpen egy olyan dolog, amit nem bíznék a netes ügyintézésre, ugyanis ha nem jól csináltad, akkor senki nem fog szólni, hogy figyelj, nem jó helyre írtad. Amúgy én nem emlékszem olyanra, hogy lenne számlázási cím megváltoztatása.
6/7 anonim válasza:
Bemész egy T-Pontba, kivárod a másfél-két órás sorodat és lemondod a szerződést majd keresel egy tisztességes szolgáltatót! :-)
7/7 anonim válasza:
Ha már regisztráltál a weboldalukon, csak be kell jelentkezni és tudod módosítani az adataidat. Ha még nem regisztráltál, pár perc alatt meg tudod tenni és online bármit intézhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!