Van lehetőség megváltoztatni a bérmanevünket?
Figyelt kérdés
2015. jún. 24. 20:06
1/6 anonim válasza:
bérmáltál már? Mert bérmálás előtt akár az utolsó pillanatig is megváltoztathatod
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, már bérmáltam.
2015. jún. 24. 20:38
3/6 anonim válasza:
Kaptál róla valamilyen hivatalos papírt? Csak mert én szerintem nem kaptam, tehát nincs rajta semmilyen hivatalos dokumentumon, tehát ilyen szempontból teljesen mindegy. De lehet, hogy máshol adnak, nem tudom.
Egyébként bérmálni a püspök szokott, te legfeljebb bérmálkoztál :)
4/6 A kérdező kommentje:
A kettő ugyan az :D ;) Egyébként kaptam egy "oklevelet" és az egyháznál hivatalos papíron ott van minden. Mindent dokumentálnak.
2015. jún. 24. 21:57
5/6 anonim válasza:
Nem, mivel a bérmálás csak egyszer felvehető szentség.
6/6 anonim válasza:
Nem, mivel az egy teljesen felesleges hülyeség, amely többet az életedbe nem fog számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!