Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudnék hirtelen sok...

Honnan tudnék hirtelen sok pénzt szerezni?

Figyelt kérdés

Sajnos nem keresek jól, így nem tudok félretenni. Arra épp elég a fizetésem, hogy lakhatást, számlákat, ételt megoldjam belőle.

Szeretnék egyetemre menni, de akkor szükségem lenne egy jó emelet szintű érettségire, ahova 67 ezer Ft a jelentkezési díj. Honnan tudnék ennyi pénzt keríteni?

Egyedül élek, szülői segítségre nem számíthatok.

26/N

júl. 9. 15:29
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
33%

Hirtelen háromféle módon lehet sok pénzhez jutni.

Öröklés, rablás, nyeremény.

67e nem számít sok pénznek, bizonyos körökben a 67M sem, hisz egy jobb autó nem jön ki belőle, még használt állapotban sem.

67e egy kétszemélyes vacsora ára egy átlagos helyen.

júl. 9. 15:32
 2/36 anonim ***** válasza:
79%

Elmesz parszor verplazmat adni. Veszel fel hitelt.

Elmesz hetvegen vmi pultos masodallasba.

júl. 9. 15:32
 3/36 anonim ***** válasza:
79%
Helyileg hol vagy? Mert mi keresünk kisegítőt és takarítót is a veszprémi irodánkba, elég hamar összejönne ez a pénz.
júl. 9. 15:35
 4/36 A kérdező kommentje:

#

#2 köszi az ötleteket, ezeken már én is gondolkoztam. Sajnos másodállás itt a környéken nem nagyon van, meg haza sem tudnék jutni éjszaka ilyen pultos állásból😞 A vérplazma jó ötlet, de betegség miatt nálam nem lehetséges.

#1 "Öröklés, rablás, nyeremény" Egyikre sincs esély 😅

"nem számít sok pénznek, bizonyos körökben a 67M sem"

Aki minimálbérből él, az egy élet alatt sem keres meg ennyit.

júl. 9. 15:39
 5/36 A kérdező kommentje:

Zala megye, a Szlovén határ felé.

júl. 9. 15:40
 6/36 anonim ***** válasza:
84%

Itt van a kutya elásva.

Keress olyan munkahelyet ahol jobban fizetnek.

júl. 9. 16:19
 7/36 A kérdező kommentje:
Nincs. Vidék, semmi lehetőség. Ez is csoda volt, hogy megkaptam, előtte több, mint fél évig kellett keresnem.
júl. 9. 16:37
 8/36 anonim ***** válasza:
81%

Onnan a teli szezonban sokan jarnak hetvegente ausztriaba takaritani. Szervezetten.

Ilyet keress.

júl. 9. 16:46
 9/36 A kérdező kommentje:
#8 Köszi, ezt mindenképpen átgondolom. Az őszi érettségire szerettem volna menni, de ha addig nem jön össze, akkor megpróbálkozom vele.
júl. 9. 17:00
 10/36 anonim ***** válasza:
21%
Adj vérplazmát
júl. 9. 17:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!