Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mitől fog legközelebb kicsit...

Mitől fog legközelebb kicsit erősödni a HUF az EUR ellenében?

Figyelt kérdés
Úgy legalább 9-15 Ft-ot....

2024. júl. 9. 09:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

8: <3 Köszönöm, értem.

A kisebbekből mondasz párat 1 héten belülre?

9: <3 Szerencsére nem zuhant be!

Erősödik most a nap végére a Ft kicsit megint.

Ezt a hetet látod előre ugyanígy, mint a mai napot?

2024. júl. 9. 18:02
 12/21 anonim ***** válasza:
31%

Ezt sem látta senki hogy adóemelést jelentenek be fel is ugrott az árfolyam.Ezeket nem látni előre.

Ami idén befolyásolja az amerikai elnökválasztás szerintem.

Vagy ha kitörne a béke az ukrán orosz háborúbsn.

2024. júl. 9. 19:12
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha bedől az euro
2024. júl. 9. 19:13
 14/21 anonim ***** válasza:
44%

#11: Nem lehet jósolni. A valutakereskedelem ugyanolyan spekuláció, mint a tőzsde. Kb. csak a kormányhoz közeli körök tudják, hogy kijön pl. egyik éjjel egy újabb törvény egy újabb pénzbeszedésről, és máris hintázik egyet. nyilván nem véletlenül csak egy szűk kör tud ezeken a dolgokon keresni.

Figyelni kell a gazdasági híreket és dönteni pillanatok alatt. Nem fog más adni neked tuti tippeket, mert nincsenek.

A nyaralási pénz beváltásánál meg kb. mindegy is.

2024. júl. 10. 07:00
 15/21 A kérdező kommentje:
14: Nem nyaralási pénz, befektetés.
2024. júl. 11. 06:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Így viszont egyszerű, hisz akkor tudsz chartot elemezni, képes vagy felismerni a trendeket, a támasz-ellenállás szinteket, tisztában vagy a vételi és eladási jelekkel, csak ki kell várni az alkalmas pillanatot, s akkor váltani.

Bár, ha ez így lenne, akkor nem született volna meg a kérdésed, hisz látnád az egyértelmű, emelkedő trendet, mely tavaly június óta töretlen (D1-W1-MN).

15 Ft-os eséshez ennek az emelkedő trendnek törnie kellene, arra pedig vajmi kevés esély van, valamiféle csodának kellene történnie ahhoz, hogy bekövetkezhessen.

Ha nagyobb összeget akarnék átváltani, akkor kivárnám a június 14-én kezdődött D1 korrekciós trend törését, s akkor váltanám át a zsét. Az a trendtörés egy € vételi jel lesz.

2024. júl. 11. 15:17
 17/21 anonim ***** válasza:
44%
#15: Az nem befektetés, hogy a gyk-n kérdezed meg, mikor vegyél valután. Ennyi erővel kimehetsz a lovira és megkérdezheted a bukikat, melyik lóra tegyél
2024. júl. 11. 15:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Előző, én jóhiszemű vagyok, s feltételezem a kérdezőről, hogy nem az eurót tekinti befektetésnek, hanem vélhetően egy olyan számlát nyitott valamely brókernél, amelyiknek az euró a bázisdevizája.

Ebben az esetben nagyobb összeg, több tíz- vagy több százmillió HUF esetén nem mindegy, milyen árfolyam mellett tölti fel a számláját.

2024. júl. 11. 15:39
 19/21 A kérdező kommentje:

Beváltottam, úgy látom, ugyanott fog szöttyögni a napokban.

393,5-ön vettem.

Köszi a segítségeket.

18: Üzletrészt vettem egy cégnél.

2024. júl. 11. 16:23
 20/21 A kérdező kommentje:
16: "kivárnám a június 14-én kezdődött D1 korrekciós trend törését" Erről tudsz valamit mondni, mi ez és hogy lehet meglátni a törést?
2024. júl. 11. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!