Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit költetek ezekre...

Mennyit költetek ezekre évente körülbelül?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, egyedül élek, és kiszámoltam hogy nagyjából az alábbi dolgokra évente mennyit költök összesen.

Ezekre: Tusfürdő, sampon, fogkrém, dezodor, borotva, borotvazselé, mosógél, öblítő, háztartási tisztítószerek (mosogatószer, vízkőoldó, ablaktisztító stb.), papírzsebkendő, wc-papír, papírtörlő, egyéb kozmetikumok

A jelenlegi árakkal számoltam és évek óta már szinte ugyanazokat a termékeket veszem.

290.000 Ft jött ki nekem, egy kicsit sokalltam először, de igazából ez havi szinten 25.000 Ft-ot jelent, ami szerintem rendben van.

Ti mennyit költetek ezekre, akár havi szinten?

2024. júl. 7. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Havi szinten? Átlagban havonta max 25 eurót, de mivel minden nagy kiszerelésű itt, ezért ritkán kell csak bevasarolnom. Van olyan tisztítószerem, ami már több mint egy Éve megvan.
2024. júl. 7. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
42%

"Tusfürdő, sampon, fogkrém" - Én ezkre nem nagyon költök sokat, megveszem amit éppen elfogadhatónak tartok. Pár ezer forint havonta vagy kéthavonta.

"Borotva, borotvazselé" - Van elektromos. Zselé, meg elég hónapokig.

"mosógél, öblítő, háztartási tisztítószerek" - Pár havonta bevásárolok belőle kb 10.000 Ft-ért.

"papírzsebkendő, wc-papír, papírtörlő" - Pár havonta veszem ezt is, akkor kb 10.000 Ft.

"egyéb kozmetikumok" - Dezodort nem, de parfümöt szoktam használni. Nem minden hónapban veszek, de ha igen, akkor elég sokat/drágát. Évi szinten szerintem simán 300.000 Ft.

2024. júl. 7. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Ennél kevesebbet, havi 15-20k
2024. júl. 7. 11:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, bár régen én is jelentősen kevesebben költöttem ezekre, csak az utóbbi időben vagyok igényesebb magamra, és ezért megy el ilyen sok pénzt ezekre, a drágábbakat veszem például meg többet adok magamra.
2024. júl. 7. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
A tizede, mint amennyit kiszámoltál. Márpedig úgy, hogy anyummal és párommal élek.
2024. júl. 7. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
58%

* költötök

A költetek mást jelent. Pl. (el)költetek veled egy bizonyos mennyiségű pénzt.

Amúgy ennek talán a huszadát költöm évente, sok dolgot ebből nem is használok (vagy csak nagyon keveset).

2024. júl. 8. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!