Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lenne nagyobb esélyem...

Hogyan lenne nagyobb esélyem eladni a gyerekeim ruháit? Csomagban vagy egyenként? Tavaly ezzel nem volt gond,kitettem a helyi csoportokban és napok/hetek alatt megvettek mindent. Az idén semmit.Mi lehet a gond?Új üzletek se nyíltak.

Figyelt kérdés

2024. júl. 6. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos mi is ezt tapasztaljuk. Általában csomagban rakjuk fel, kb 3-500 forintra jön ki a darabár, mégsem kell a kutyának sem.

Az is közre játszhat amit ma is tapasztaltunk, hogy pl. a Sinsay-ben is olyan leárazások akciók vannak, hogy 5-800 forintokért lehet hozzájutni gyerekruhákhoz...és gondolom inkább pár százzal többet szánnak rá, de akkor újat vesznek.

Úgyhogy mi is amiket nem tudtunk eladni, beadtuk a helyi családsegítőhöz.

2024. júl. 6. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
1/1 köszönöm, hogy írtál, az lesz a vége hogy elviszem a védőnőhöz, ugysincs jelentkező még 100ft-ért sem kell😔
2024. júl. 6. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Én 2-300 forintért árultam a tök szép, új állapotú ruhákat csomagban meg egyenként is, kutyának se kellettek.

Bezzeg mindenki sír, milyen drágaság van, de 250 ft-ért nem kell az F&F meg Next ruha, veszik a gagyi Sinsayt meg Pepcot többször ennyiért.

2024. júl. 7. 06:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Én teljesen el vagyok keseredve,hogy senki sem jelentkezik. Bezzeg ingyen elvinnék. Tavaly mindent eladtam. Idén csak hitegetnek, nem jönnek el.
2024. júl. 7. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk a gyerek ruháinak 90%-a Sinsay és Pepco-s.

Mindegyiket elég jó áron vettük és a minőségre sem volt soha panaszunk.

Sőt mi is a ruháink nagyobb részét itt vesszük és azokkal sem volt még gond.

2024. júl. 7. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!