Hogyan lenne nagyobb esélyem eladni a gyerekeim ruháit? Csomagban vagy egyenként? Tavaly ezzel nem volt gond,kitettem a helyi csoportokban és napok/hetek alatt megvettek mindent. Az idén semmit.Mi lehet a gond?Új üzletek se nyíltak.
Sajnos mi is ezt tapasztaljuk. Általában csomagban rakjuk fel, kb 3-500 forintra jön ki a darabár, mégsem kell a kutyának sem.
Az is közre játszhat amit ma is tapasztaltunk, hogy pl. a Sinsay-ben is olyan leárazások akciók vannak, hogy 5-800 forintokért lehet hozzájutni gyerekruhákhoz...és gondolom inkább pár százzal többet szánnak rá, de akkor újat vesznek.
Úgyhogy mi is amiket nem tudtunk eladni, beadtuk a helyi családsegítőhöz.
Én 2-300 forintért árultam a tök szép, új állapotú ruhákat csomagban meg egyenként is, kutyának se kellettek.
Bezzeg mindenki sír, milyen drágaság van, de 250 ft-ért nem kell az F&F meg Next ruha, veszik a gagyi Sinsayt meg Pepcot többször ennyiért.
Nálunk a gyerek ruháinak 90%-a Sinsay és Pepco-s.
Mindegyiket elég jó áron vettük és a minőségre sem volt soha panaszunk.
Sőt mi is a ruháink nagyobb részét itt vesszük és azokkal sem volt még gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!