Ruhazati eladó vagy élelmiszer eladónak (vegyiáru nélkül) venném nagyobb hasznát?
Egy papír írószer boltban pl mindegy melyik vegzettseg van? Nem esik egyik kategóriába sem. Sok vegyes bolt is van ahol mindenféle kacatot árulnak.
Mik a tapasztalatotok? Egyáltalán nézik általában, vagy csak az a lényeg hogy bármilyen kereskedelmi vegzettsegem legyen, mindegy milyen.
Normális válaszokat kérnék. A "papir nelkul is mindenhova felvesznek" válaszokat hagyjuk. Sajnos nem vagyok pályakezdő hogy mindenhova felvegyenek papír nélkül.
De. És már akkor sem értettem, hogy miért akarod magad egy papír-írószerbe beragasztani.
A kérdés amúgy arra vonatkozott, hogy melyiknek vennéd nagyobb hasznát.
De odatettem hogy pl ami azt jelenti hogy például. "Egy papír írószer boltban pl" Tehát nem kifejezetten papír írószer boltban gondolkodtam. Úgy látom még mindig nem érted a kérdést. Az érdekel hogy melyiket hogy foglalkoznak -e egyáltalán a munkáltatói azzal hogy nekem milyen fajta kereskedelmi vegzettségem van. De ezt is leírtam."Mik a tapasztalatotok? Egyáltalán nézik általában, vagy csak az a lényeg hogy bármilyen kereskedelmi vegzettsegem legyen, mindegy milyen."
Nem hiszem el hogy egy ártatlan kerdesbe is bele kell kötni. Mellesleg az Aldiba nem feltétel a papír se a Lidlbe. Ha oda akarnék menni akkor nem kellene tanfolyam.
Papír írószer boltba valószínű mindegy milyen a végzettség,eladói legyen.
Aztán a cikkeket majd megtanulom.
Megfelelő kategóriát választanád többre mennél...
Üzlet, pénzügyek -> karrier fizetés.
Szívesen... és olyanok fognak írni, akik ezt a témát figyelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!