Mi történik ha nem őriztem meg egy blokkot és nyerek vele?
Mint kiderült párom A napokban kidobta, nem tudta hogy direkt őriztem, résztvettem egy nyereményjátékban. Egy hónap múlva lesz a sorsolás. Ha kisorsolnak és nincs meg akkor buktam a nyereményt, vagy esetleg a Spartól betudom szerezni utólag a blokkot?
(20 perce “kukázok” de nem találom, de ha nincs más megoldás akkor folytatom a keresést.)
Kártyával fizettél? Persze pénztártól távozás után…
Amúgy te hiszel a mesékben?
A nyereményjáték szabályzat irányadó, de biztos benne lesz, hogy a blokk bemutatása a nyereményre való jogosultság igazolása és a nyeremény átvételének feltétele. Így ha nincs blokk, nincs érvényes nevezés sem, és másik (pót)nyertest sorsolnak.
Mi alapján akarod a blokkot beszerezni? Nézzék át neked az aznapi 9733 vásárlást tételesen, amelyiken 3 zsemle és 1 liter tej is szerepel? Elég életszerűtlen. Legalább a nyugta sorszámát tudnod kellene, mert ez azonosítja be és esetleg kereshető vissza. Eredeti példányt abból sem fognak neked utólag nyomni, legfeljebb egy lapra kinyomtatják az adatait, és már itt vitatható, hogy te nem rendelkezel-e az eredeti nyugtával, csak egy fénymásolattal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!