Ha egy amúgy is működő fagyasztóban minden nap lefagyasztok tíz liter vizet az kábé mennyi plusz pénz lesz havonta villanyban?
Figyelt kérdés
2024. jún. 28. 18:59
11/24 anonim válasza:
Talán ha a feladat lényegére írnád ki a kérdést, akkor hamarabb kapnál jó válaszokat!
12/24 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy azon múlik a berakott víz lefagyasztásának áramfogyasztása...
2024. jún. 29. 04:46
13/24 anonim válasza:
Én meg azt nem hiszem el, hogy a projekted konceptuális szempontból rendben van, ha minimum 16 évesen képtelen vagy önállóan elvégezni a kérdéses - amúgy banálisan egyszerű - számítási feladatot...
14/24 A kérdező kommentje:
el tudom végezni, de minek ha kiadhatom nektek a melót ingyen
2024. jún. 29. 05:09
15/24 anonim válasza:
Olcsó húsnak híg a leve...
Amúgy meg ez a kérdezősködés több energiádba került, mint maga a privátban való számolás - ráadásul más is elhibázhatja, vagy pontatlan választ adhat!
16/24 A kérdező kommentje:
Kevesebb energia egy kérdés feltenni sokkal kevesebb mint számolni. Amit ráadásul én is ugyanúgy elhibázhatok...
2024. jún. 29. 05:21
17/24 anonim válasza:
A nagyérdemű kérdező nagyképűen írta:
"el tudom végezni, de minek ha kiadhatom nektek a melót ingyen"
🤑
A válaszom a többi gyakorizós válaszadó nevében is a következő:
"Az ilyen s@ggfejeknek nem szívesen számolunk ki semmit!"
😛😜😝
18/24 A kérdező kommentje:
Már később megtörtént
2024. jún. 29. 06:31
19/24 anonim válasza:
Na akkor olvasd el a hűtőd gépkönyvét (én azt nem tehetem helyetted) és nézd meg mennyi a 24 órára megadott fagyasztó képesség..
20/24 A kérdező kommentje:
Ahhoz el kell húzni. Itt olvasni könnyebb.
2024. jún. 29. 07:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!