Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Munkaügyibe kellett volna...

Munkaügyibe kellett volna mennem jelentkezni, sajnos elnéztem a hetet és majd csak hétfőn fogok tudni menni, biztos hogy törölnek? Nincs semmiféle türelmi idő??

Figyelt kérdés
2024. jún. 28. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal nincs. Nekem még 2010 körül történt az, hogy másnap mentem jelentkezni véletlen, és olyan rendes volt az ügyintéző, hogy hangosan azt mondta, hogy amiatt késtem, mert így beszéltük meg telefonon, holott nem is hívtam, de így tudott fedezni. Viszont ez egyetlen nap volt. Nagyon szigorúan veszik, és rendszerint ilyenkor törölnek, és 3 hónapig nem is jelentkezhetsz vissza.
2024. jún. 28. 11:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Úr isten, ez komoly? Ennyire hogy lehetnek szigorúak, én is dolgozom napi bejelentővel mellette képzésre járok hát az ember feje nem káptalan...
2024. jún. 28. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Menj be, legfeljebb elküldenek. Mást nem tehetsz, azért 1 hét alatt meghozhatják a törlő végzést, nem 1 napot késtél. Régen volt egy mondás az ilyen esetre: akinek nincs esze, legyen notesze - írd fel a fontos dolgokat, a digitális naptárat még riasztásokat is küldenek.
2024. jún. 28. 11:57
 4/6 anonim válasza:
77%

Hívd fel őket gyorsan, kérj elnézést, mond el mi történt, biztos segítenek.

Válaszadó, te milyen 1 hétről beszélsz? Testvérek között is max 3 nap, de mivel munkanapba kell nézni (hétvégén ők sem dolgoznak) 1 nap késés, ahogy neked is volt…

2024. jún. 28. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal hívd fel őket!
2024. jún. 28. 13:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hivatala válogatja amúgy!

Mellesleg 2010 óta azért változott egy két dolog!

Pl: A munkaügyi központ honlapján is rányomhatsz a gombra, hogy "megjelentél" és nem kell személyesen bemenned aznap, hanem új időpontot is választhatsz a "pecsételésre"!

Azonnal egyébként sem hoznak határozatot van kb egy hét.

De ha semmire nem reagálsz akkor kivágnak...

2024. jún. 28. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!