A Baby Doge kriptovalutànak lehet bármi jövője? Ki mit gondol róla?
" Elvileg elég komoly projekt."
Mi benne a komoly?
Egy mém coin alt mém coinja, minden csak nem komolyan.
A komoly az a BTC meg az ETH, a többi meg inkább nyeh...
"Hát azért ez erős túlzás. Mém coinok más sok embert gazdaggá tettek. Az a baj ha valaki szegény az nem tud bitcoint meg ethereumot venni"
Hát nem a szegényeket tette gazdaggá azt elhiheted.
Aki tényleg "szegény" és alig van tőkéje az mém coinba sem tud annyit beyolo-zni hogy abból tényleg "gazdag" legyen.
Plusz ha egy ilyen "szegény" beyolozta mindenét valami pump & dump mémcoinba, akkor mi van? Mehet a híd alá aludni.
Én továbbra is szkeptikus vagyok.
Lehet volt 5-10 alt mémcoin ami meg tudta 100-1000x-ezni az árát, meg volt mellette 500-1000 másik amiről ugyan azt ígérték hogy erre a sorsra várományos, aztán senki nem gazdagodott meg belőle max bukott.
Nyilván te azt szeretnéd hallani, hogy igen, vegyél gombokért amennyi a csövön kifér, aztán te leszel belőle a kriptó csiliomos. De én nem osztom ezzel kapcsolatban az optimista vágyakozásaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!