Várható hogy megtriplazzak a rokkantsági ellátás összeget?
Az hogy nem kotelezo az egy dolog.
Akkor haljal ehen.
Ha nyaktol lefele bena lennel vagy tenyleg olyan betegseged lenne ami nem osszeegyeztetheto a munkaval akkor megertenelek.
De a valaszaidbol lejon hogy jol funkcionalsz. Tessek dolgozni. Vannak konnyu fizikai munkak amik elerhetoek megvaltozott munkakepessugeknek.
Jobb ha tudod hogy a vilag 200+orszagabol alig van nehany ahol rendesen torodnek a rokkantakkal. A mienk sem tartozik kozejuk.
"Muszaj mellette dolgoznom. Ahhoz hogy emberhez méltóan tudják élni"
Az, hogy dolgozol, =képes vagy dolgozni, az nem emberhez méltó élet? Én 47 éves vagyok, jelenleg hetente háromszor művese kezelésre járok, ami miatt simán elmehetnék rokkant nyugdíjba, de nem teszem.
Viszont minden nap hálát adok a Jó Istennek, hogy megadatott, hogy még tudok dolgozni, el tudom látni a magamat és a családomat. Én ezt tartom emberhez méltó életnek, és nem kívánom azt, hogy munkaképtelen legyek - na AZ az emberhez méltatlan élet, hogyha már ágyban kellene feküdnöm, és munkaképtelen lennék.
Ők nem valószínű, de te simán megteheted, miután kézhez kaptad.
Tőzsdén, megfelelő stratégiával.
Mert igy hivjak. De tudsz dolgozni
Az akinek levagjak a labat is kap rokkantsagi ellatast de pl tokeletesen alkalmas lehet egy irodai szellemi munkara. Vagy szerinted az allamnak kellene eltartania mert mondjuk motorbalesetben, sajat hibajabol elveszitette az egyik labat? (Konkretan ismerek ilyet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!