Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy 70.000ft-os Seiko karóra...

Egy 70.000ft-os Seiko karóra értéke növekedhet?

Figyelt kérdés
Minap láttam egy karóra hirdetést a facebookon, és az eladó szerint jó befektetés lehet, hiszen olyan az óra, hogy a lünettája könnyen sérülhet emiatt ritka a jó állapotú belőle és ő szerinte akár jó befektetés is lehet. Én utánanéztem, kb. minden másodiknak már kopott a lünettája és emiatt baromi ronda, tehát van a gondolkodásába valami. Szerintetek is felmehet emiatt az ára?

jún. 21. 00:01
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

"az eladó szerint jó befektetés lehet"

Persze, remek befektetés, csak gondolom épp hatalams szüksége van a 70 ezer forintra pedig rövidesen milliókat érne...

jún. 21. 00:27
 2/10 Mojjo ***** válasza:
27%

Ez nem az a kategória, ami bármelyik gyűjtőt érdekli, így nem, abszolút nem növekszik a használt óra értéke.

Gondolom, ráadásul valami kvarc csoda, amit órákat szerető ember fel sem vesz magára.

jún. 21. 00:46
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Luxus cikkekben az új állapotú fabatkát sem ér. Akkor ér valami sokat, ha ritka és látszik rajta, hogy használták és igényes volt a gazdája. Ez elég sok feltétel együttes teljesülése, ezért vannak markáns eltérések az árazásban is. Tehát a kifejezetten rossz állapot sem ér sokat.
jún. 21. 02:43
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Hallottam már jobb befektetésről is, ilyen értékviszonylatban is. Vannak keresett Seiko típusok, főleg a limitáltak. De egy sima Seiko, aminek az lenne a legjobb befektetési előnye, hogy könnyen sérül? Hát nem is tudom. Én lebeszélnélek róla, de ha úgy gondolod hogy jó ötlet, akkor vedd meg, és próbáld ki. Egy dobozba kellene tárolnod , nem használhatnád úgy 10-15 évig. Akkor érne 100-150 ezer ft-ot maximum.
jún. 21. 04:59
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Semmiképp sem jó befektetés. A jelenlegi árát lehet hogy megtartja de az inflációt sem fogja követni. Használni meg nem is tudod mert akkor kopik. Szóval semmiképp nem venném meg.
jún. 21. 05:44
 6/10 anonim ***** válasza:
20%
Persze. Lepisilteted mondjuk Taylor Swifttel, raelvezik Azariah.. vagy soroljam meg?
jún. 21. 07:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Dehogy.
jún. 21. 08:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha 30 éve ért volna 70000,-Ft-ot, akkor jó befektetés lenne/lett volna akkor...
jún. 21. 09:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Az elképzelés teljesen korrekt, csak nem egy mai, 70 ezres Seikoval.
jún. 21. 09:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én sem megvenni akartam, hanem furcsának tűnt
jún. 21. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!