Miért van az hogy egy óra két teljesen más árban van meghirdetve?
Ezen az oldalon 925,00 €
Emagon pedig 2,8 millió forint:
(Magazinul de ceasuri által forgalmazva)
Miért van ekkora eltérés a kettő közt? És ha én el szeretném adni ezt az órát kb mennyiért hirdessem meg?
Beetetés, hogy aki rákeres azt higgye hogy talált egy nagyon jó vételt ha talál 400-500 ezerért is.
Én mondjuk megvenném a jomashop-ról, eredeti, Vadi új, akciósan 350 dollár.
Na hát ezaz
Csak azt nem értem mik ezek az orbitális különbségek?
Milyen logika alapján kerül emagon több millió forintba?
Aliexpressről vettem meg, az új felhasználó belépési bónusszal 99,9%-os árengedménnyel 1centet=4Ft-ot fizettem érte a csomagolási és postaköltséget is figyelembe véve, a Posta sajnos megfogta és kellett rá még 399Ft vám kezelési költséget is fizetnem. A szíj 8-9 hónap után kezdett foszlani, az elem viszont kibírt egy egész évet, szerintem megérte a 403Ft-ot!
Most 12Ft és 280Ft között a tied lehetnek a Tissot órák + a Postai vám előre fizetve 399Ft, utánvéttel 799Ft.
Az okosóráik viszont még gagyibbak, időállítási opció pl. nincsen rajta, csak rezet 0:00-ra, tehát éjfélig kell várnod, hogy utána a pontos időt mutassa, de erre is azt mondom, hogy megérte a 12Ft-os vételi árat, főképpen, hogy Franciaországi lerakatból jött és vámmentes volt :)
Az EMAG-on millió kis cég árul, akiknél elég sok esetben teljesen elszállt árak vannak. Nemrég láttam pl iPhone 11 Pro-t közel 1 millióért, ami nevetséges.
De ezek a cégek úgy vannak vele, hogy ha beesik egy-egy balek, aki ennyiért is hajlandó megvenni, az nekik már megérte.
"De ezek a cégek úgy vannak vele, hogy ha beesik egy-egy balek, aki ennyiért is hajlandó megvenni, az nekik már megérte."
Nekem is ez a tippem, plusz van 2-3 "céggel" jelen, és manipulálja az árakat. Beteszi egyik helyen nagyon drágán, majd egy másiknál kicsit olcsóbban, és a vevő örül hogy megveszi "olcsón" a drága cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!