Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Állítólag van sheines valami...

Állítólag van sheines valami óriási kupon,amivel azt hiszem 325ezer forint értékben rendelhetsz bármit,és csak 847ft-oót kell költened,a szállításra.Egy hazugságnak tartom,pláne,hogy a shein oldalán nincs is meghirdetve,csak instán láttam reklámban?

Figyelt kérdés
Igaz, vagy egy nagy átverés?

2023. jan. 11. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szted ki adna 320000 ftot ingyen?
2023. jan. 11. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Most néztem a shein oldalát, 1,5-4 euró között vannak bizsu órák.

Szóval simán lehet hogy 847Ft-ert kapsz egy órát, de az soha nem ért még egy ezrest sem, nem hogy 320-at.

2023. jan. 11. 20:50
 3/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Meg kisorsolnak autókat, házakat, meg csilliárd eurókat is :) És általában a kevésbé értelmesnek tartott ismerősök osztanak meg ilyeneket. Még oda is írják, hogy "osztva" (mivel akkor mégtöbbet megjelenik a szar a facebook algoritmusa szerint, ezért kötelező az írás is a megosztás mellet a "nyereményhez").
2023. jan. 11. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz lenne nyilván kint lenne a Shein oldalán. De a cég sem hülye, hogy ilyen akcióval csődbevigye magát.
2023. jan. 12. 03:15
 5/5 anonim válasza:
89%

Szia! Én is megkaptam azt az üzit instán (megjelöltek). Szerintem full kamu mert:

1, A Shein sehol sem tünteti fel

2, Fizetned kell és csak az után kapod meg (vagy nem)

3, Utána néztem a profilnak

A, 0 követő (pedig elég népszerű webshop)

B, Nincs pipa

C, Nincs más posztja csak azok (ergo kamuprofil)

4, A személyes adataidat kérik

Tehát szerintem fake, és remélem nem sokakat használtak ki

2023. márc. 27. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!