Munkanélkülit tudok igényelni?
Sziasztok, el akarok menni munkanélkülire nemsoká,az a kérdésem hogy jár e így? Jövőhónapba mondok fel, szeptemberben kezdek egy új helyen, júliusban lesz 12 hónap munkaviszonyom, de azt mondták a kollégáim hogy a szakmunkás képzés is bele számit, mivel a nyugdíjba is. Cégnél tanultam hegeszteni,tanuló voltam 3évig a cégnél 2 évet, plusz pár nap iskola havonta,havi 120 ezret kaptam akkor ha ez számit valamit. És hogy ha meg is tudom igényelni akkor egybe a 3 havit lehet? Ja és még, áprilisba hoztak be ilyen 30 év alatti támogatast, azt mikor és hogyan tudom igényelni? Munkanélküli mellett az +180ezer ft.
(18 éves vagyok egyébként)
Bár nem vagyok szakmabeli, szerintem az álláskeresési járadékra gondolsz, ami 3 hónapig jár amennyiben jogosult vagy rá(kiszamolni sajnos nem tudom neked)
Ha igen, de közben elhelyezkedsz akkor bemutatod a szerződésed a munkaügyiben és kérheted a fennmaradó összeg egyben történő kifizetését. Viszont jó tudni, hogy ez esetben ha mégsem válik be az új hely akkor nem igényelheted újra!
Hegesztőként fognak neked állást találni.
Nem akarnak mindenáron fizetni.
3 as
És ha elutasítom valami kifogás miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!