A TEMU szállítási költséggel együtt is jobban megéri, mint hagyományos boltból venni a terméket?
Még sosem vásároltam a Temuról, viszont most felmerült bennem. Vennék pár autóápolási szert, és rákerestem a közeli autós áruház kínálatára (Thansen.dk; Dániában élek), és azóta folyton kapom facebookon a Temus ajánlatokat ugyanazon (persze más márkájú) termékekre, jóval olcsóbban.
A kérdésem, hogy ha a Temu a szállítási költséggel együtt is annyival olcsóbb? Mert ha nem, akkor maradok a fizikai jellegü boltnál, ahol kezembe is vehetem az adott terméket vásárlás elött...
Köszönöm a válaszokat!
Nem mentem még fel vásárlás céljából a Temu honlapjára, ezért nem tudom, milyen költségek rakódnak még az alapból olcsó termékre. Úgy vagyok vele, hogy ha a bolt csak kicsivel drágább, mint a Temu, akkor úgy is megéri nekem. Ha viszont a Temu szállítással együtt is felé/kétharmad annyiért adja a cuccot, akkor átnyergelek a Temura.
Ezért várom a nálam tapasztaltabbak válaszát.
Soha többet nem rendelek a Temu-ról. Átvágás!!!
Több, mint egy hónapja rendeltem felsőket, látszólag nagyon olcsón (ezzel etetik be az embert), aztán a szállítási határidő lejárta után 2 héttel rájuk írtam, hogy hol az áru. Közölték, hogy nem tudják, de jóvírják kreditként az összeget és rendeljek újra. Az újra rendelés 10.000.-Ft-al kerülne többe, mint az eredeti ár volt. Szuper!!! Nagyon nagy akció!!!! A másik, hogy én kifizettem valamit amit nem kaptam meg, akkor ne kreditként írják jóvá, hanem utalják vissza a pénzemet! Ráadásul van még egy csomagom, amit egy héttel a másik után rendeltem, sajnos, és azt sem tudják hol van!!!Tisztességtelen, átverős banda! Soha, de soha többé nem fogok innen rendelni és senkinek nem ajánlom!
Nekem még soha nem volt olyan, hogy ne utalták volna vissza a pénzt.
Inkább a minőség ami nagyon gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!