Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kicsivel több...

Hogyan tudnék kicsivel több pénzhez jutni, hogy vegyek magamnak egy új szemüveget? L

Figyelt kérdés
Már le kell cserélnem a mostani szemüvegemet, viszont elég kevés fizut kapok, plusz költözésre gyűjtök. Hiába rakosgatom fel a cuccaimat vintedre, és facebook csoportokba eladni, nem sok pénz jön belőle. Hitelt gondolom nem lehet felvenni arra, hogy egy szemüveget akarok csináltatni. Amiket kinéztem, 60-80.000-ből meglenne. Valami tanács esetleg? Szüleimtől nem kérek kölcsön, viszont említettem nekik, hogy nincs rá pénzem, mire annyit mondtak, hogy gyűjtsek, és majd jövőre csináltatok. Viszont nekem már most kéne.

jún. 12. 23:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
11# Ebben a kis városban nincs ilyen futár :/ még a közelbe se
jún. 13. 07:48
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

12

Fényresötétedés luxus, ha cuncusnak a feneke kilóg a bugyogóból akkor talán nem erre kéne elverni a lóvét. Fém keret megint csak luxus, meg valószínűleg most is van kerete ha van szemüvege tehát nem is kell venni. A szeme sem mindenkinek cilinderes.

jún. 13. 07:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

“ 12

Fényresötétedés luxus, ha cuncusnak a feneke kilóg a bugyogóból akkor talán nem erre kéne elverni a lóvét. Fém keret megint csak luxus, meg valószínűleg most is van kerete ha van szemüvege tehát nem is kell venni. A szeme sem mindenkinek cilinderes.”

fäsznak vitatkozok trollokkal…

Fényre sötétedés: zöldhályog kezdemény van a szememen, meg amúgy se látnék nélküle napfényben

Fém keret: nem fér bele a műanyag keretbe a lencsém, de amúgy a fém keret olcsóbb, ebből is látszik, hogy optika környékén se jártál

Cilinder nélkül se sokkal olcsóbb a szemüveg

Régi keretbe új lencse: a legtöbb optika nem vállalja, de ha igen nincs garancia a lencsére, de amúgy is a keretek elöregednek, nem érdemes kockáztatni. De a legfontosabb: HA A RÉGI KERETBE RAKATOM AZ ÚJ LENCSÉT, AKKOR SZERINTED HOGY A F@SZBA FOGOK LÁTNI AZ ALATT AZ 1-2 HÉTBEN, AMÍG ELKÉSZÜL AZ ÚJ

jún. 13. 08:18
 14/15 A kérdező kommentje:
14# Látszik, hogy gőzöd sincs ahhoz milyen szemüvegesnek lenni. Az árakkal sem vagy tisztában, se semmivel. Jó lenne, ha nem szólnál bele.
jún. 13. 08:42
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
Kedves viztazo. Nekem muszáj lenne a fényre sötétedő, mert annyira fényérzékeny a szemem, hogy sokszor felhős időben is alig tudom nyitvatartani a szemem. A műanyag keret nem kényelmes, és a fém különben is tartósabb. De, nekem nem is tennék bele, mert speciális a lencse és nem bírja a műanyag, meg vékonyítással sem. Mindenkinek más, mert mindenki más és mindenkinek mások az igényeik. Szóval, sorry. Kérdező, neked remélem sikerül majd.
jún. 13. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!