Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kicsivel több...

Hogyan tudnék kicsivel több pénzhez jutni, hogy vegyek magamnak egy új szemüveget? L

Figyelt kérdés
Már le kell cserélnem a mostani szemüvegemet, viszont elég kevés fizut kapok, plusz költözésre gyűjtök. Hiába rakosgatom fel a cuccaimat vintedre, és facebook csoportokba eladni, nem sok pénz jön belőle. Hitelt gondolom nem lehet felvenni arra, hogy egy szemüveget akarok csináltatni. Amiket kinéztem, 60-80.000-ből meglenne. Valami tanács esetleg? Szüleimtől nem kérek kölcsön, viszont említettem nekik, hogy nincs rá pénzem, mire annyit mondtak, hogy gyűjtsek, és majd jövőre csináltatok. Viszont nekem már most kéne.

jún. 12. 23:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
9%
Gyűjts rá és majd jövőre csináltatsz. Amúgy sincs olyan hogy neked 80 ezres kell. Olyat akarsz, hogy menőzhess. De semmiképp sem kell.
jún. 12. 23:52
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Menj el vérplazmát adni! Alkalmanként 20 ezer Ft.
jún. 13. 04:28
 3/15 anonim ***** válasza:
75%

Legtöbb munkahelyen képernyő előtti munka esetén támogatják a szemüveg vásárlást, kérdezd meg, hogy nálatok is ez a helyzet!

Ezen felül túlóra, munkahely váltás vagy második/alkalmi munkahely.

jún. 13. 06:28
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem engedi a főnök, hogy túlórázzak, mert akkor azt ki kéne fizetnie, és nem akar több pénzt adni. Nem találok más munkahelyet.

Nem akarok menőzni kedves 1#-es. Ugyanis nem a keret drága, hanem a lencse.

jún. 13. 06:36
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

#6, te nagyon nem vagy tisztában a szemüveg árakkal, ugye? Jó neked. Sajnos egy 60-80ks szemüveg az az olcsó kategória. Az én szemüvegeim évek óta 100-120k felett vannak, ebből a keret 20-40k a többi a lencseés ez csak vastag, nem multifokális, mint anyukámé, ami októberben (!!! Làtás hónapja, szóval akciósan vette) volt 138k. És az árra még rájön a biztosítás, ami 10-15k, mert

Apu olvasószemüvege volt 2 éve 46k, biztosítás nélkül, kis dioptria, a legalapabb lencse és egy akciós keret. Most ugyanarra kapott egy 69ks ajánlatot.

jún. 13. 06:52
 6/15 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező, vérplazmaadás, max 6-8 alkalom és összejön a teljes ára
jún. 13. 06:54
 7/15 anonim ***** válasza:
6%

7

Lári fári. Az hogy téged lehúznak az ofotértban az a te bajod.

jún. 13. 06:54
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
#9 ennyire sz@r az életed, hogy itt eléd ki magad? Sajnállak.
jún. 13. 07:21
 9/15 anonim ***** válasza:
45%
Legyél kajafutár, akár biciklivel, hétvégente.
jún. 13. 07:34
 10/15 anonim ***** válasza:
81%

“7

Lári fári. Az hogy téged lehúznak az ofotértban az a te bajod.”

Akkor légy szíves mutass be nekem egy árajánlatot a kedvenc optikádból egy 9 dioptriás, cilinderes, fényre sötétedő szemüvegről, fém keretben, karcolódásmentes lencsével 100k alatt! Hajrá!

jún. 13. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!