Miután kifizetsz mindent és még van 3 hét fizetésig mennyi pénzed marad?
Figyelt kérdés
jún. 10. 15:00
1/8 anonim válasza:
Most szép emlékeket ébresztettél bennem.
Amikor alkalmazott voltam és megkaptam a fizut, kifizettem mindent, 1 hét múlva már csak pár fillérem volt. A következő fizetésig hitelek, kölcsönkéregetések stb.
Azóta már szerencsére vállalkozó vagyok.
3/8 anonim válasza:
Bőven több, mint amit el akarok költeni.
4/8 anonim válasza:
Közös kasszán vagyunk a feleségemmel, 1,7M körül megmarad.
5/8 anonim válasza:
A fizetésemből mennyi marad, vagy számoljam hozzá a magtakarításomat is?
6/8 anonim válasza:
Havonta összesen 400 ezerből gazdálkodom. Most 11-e van, és 120 ezer kiadásnál tartok. Még jön majd 1-2 szolgáltatói számla, az kb. 20 ezer lesz, valamint egy képzés költségét kell még kifizetnem, az 26 ezer forint. Továbbá 30 ezer lesz még hó végéig a gyerek ellátmánya (legyen mit ennie reggeltől estig), ruhakiadással nem számolok, kajára/egyébre saccolok még vagy 100 ezret hó végéig, tehát maradnia kell legalább 100 ezernek hó végén.
7/8 anonim válasza:
#4 vagyok, megkérnék mindenkit, hogy ne pontozzon le, csak mert többet keresek nála.
8/8 anonim válasza:
Már a szegény prolinak a lepontozást is tiltják.
Még ez a kicsi se jár már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!