Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meddig ellenőrzi a Revolut az...

Meddig ellenőrzi a Revolut az adataimat? Mi a leghosszabb idő?

Figyelt kérdés
Mindent megcsináltam, már csak arra várok, hogy ellenőrizzék az adataimat, de tegnap óta csak 60%-ot ír ki. Addig pedig nem tudok pénzt feltölteni rá. Azért lenne fontos, mert minél előbb vásárolnom kéne vele, hogy az illető, aki meghívott, megkapja érte a pénzt.

jún. 8. 12:54
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy hozzá kell adnom egy virtuális kártyát is a fizikai mellett, és akkor arra már tudok pénzt feltölteni?
jún. 8. 13:07
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Bankszámládra tudsz pénzt feltölteni, kártyára soha nem is lehetett.
jún. 8. 16:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Kártya nélkül viszont nem férhetnék hozzá a pénzemhez, kedves 2.
jún. 9. 12:23
 4/10 A kérdező kommentje:
De a kérdés lényege amúgy sem ez volt.
jún. 9. 12:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Már miért ne férhetnél hozzá? Utalhatsz és fogadhatsz pénzt kártya nélküli számlával is, a kártya csak bolti vásárlásnál meg készpénzfelvételnél kell.
jún. 9. 14:28
 6/10 A kérdező kommentje:
5. És mégis hová, ha nincs egy eszközöm hozzá (pl. jelenesetben a kártya)? Értem én, hogy kártya nélkül is működik a számlaszámom, de azt a pénzt, ami rajta van, valahogy látnom is kell, akár virtuális kártyával, akár anélkül.
jún. 9. 22:28
 7/10 A kérdező kommentje:
De ne offoljatok már, légyszíves. Nem ez a kérdésem lényege, hogy hova jön a pénz vagy hova nem. Ha Revolutotok sincs, minek szóltok hozzá?
jún. 9. 22:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Amikor létre hozod a revolut felhasználód akkor kártyát is csinál neked. A kártya csak virtuális, de tudod használni valami pénztárca alkalmazással. Amint fizettél 3 alkalommal a kártyával elküldik fizikailag is. Az ellenőrzés általában 1-2 nap
jún. 10. 07:36
 9/10 A kérdező kommentje:
8. Köszönöm a válaszod! Annyit tennék hozzá, hogy amikor regisztráltam, azt kérdezte tőlem az app, hogy virtuális vagy fizikai kártyát szeretnék. Én a fizikait választottam, szépen meg is terveztem, kérték, hova küldjék, mennyibe fog kerülni. Utána megnéztem, hogy kérhetek-e virtuálisat is, de arra azt írta, hogy akkor törli a fizikai megrendelését. Akkor csináljam ezt? Egyelőre legyen virtuális kártya fizikai helyett, hogy tudjak vele fizetni?
jún. 10. 07:56
 10/10 anonim ***** válasza:
A fizikai kártyának is szerepelnie kell az alkalmazásban ahonnan meg nezheted az adatait. A kártyát nekem 2 hét volt mire kiküldetés. Neked kell elődönteni ez neked megfelelő-e
jún. 10. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!