Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha beszállok pénzzel és...

Ha beszállok pénzzel és munkával a barátnőm házának a felújításába, visszakövetelhetem valahogy a pénzt, ha szétmegyünk?

Figyelt kérdés

jún. 8. 08:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8-as, értem én, hogy a kapcsolatok nem tartanak örökké, de ha nem érzed elég stabilnak a kapcsolatot, akkor nem újítod fel az ő házát.

Egyáltalán mióta vagytok együtt?

Én 21 éve vagyok együtt a férjemmel, és remélem, hogy még sokáig együtt leszünk, közösen építjük, szépítjük a házunkat. Szóval ilyen is van, kedves 8-as.

6-os voltam

jún. 9. 19:12
 12/15 A kérdező kommentje:

#11 az az igazság hogy az én érdekem is hogy segítsek, hiszen saját lakásom nincs.

De igazságtalan lenne ha elfogadná a segítségem, aztán kitenne.

jún. 9. 20:15
 13/15 anonim válasza:
51%

"Amelyik nő ezen kiakad, az gyanús." - erre az a válaszom, hogy az a férfi is több, mint gyanus, aki nem alapit saját otthont, hanem olyan nőt keres, aki biztosítja az egzisztenciát számára. Fiatal, egyedülálló férfiként lesülne a képemrőla bőr. Bármihez kezdhetsz a saját egzisztencia eléréséhez, határ s csillos ég. Lehet kettő állást vállani, kulfoldre költozni, tanulni.

Nem kell albérletet fizetned, cserébe minimum, h segitesz. Ehelyett már előre azon töröd a fejedet, hogyan forgathatod ki a másikat. Szép kilátások.

júl. 24. 13:00
 14/15 anonim ***** válasza:

#13: Hol volt itt kiforgatás? Pont, hogy magát akarja bevédeni, hogy őt ne húzzák le sok millióval.

Azért ne csináljunk úgy, mintha manapság a lakhatás költségei (vagy így vagy úgy), de ne tennék ki az emberek kiadásainak legnagyobb részét.

júl. 25. 09:25
 15/15 anonim ***** válasza:
33%
Én továbbra is azt gondolom, ha nem érzed stabilnak ezt a kapcsolatot ne költs az ő házára. Ha meg igen, akkor ne agyalj ilyeneken. Behajtani nem fogod tudni legálisan, hacsak nem írtok róla szerződést, de szerintem akkor már most szakítani fogtok. Fogd fel egyfajta albérleti díjnak.
júl. 25. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!