Ha beszállok pénzzel és munkával a barátnőm házának a felújításába, visszakövetelhetem valahogy a pénzt, ha szétmegyünk?
8-as, értem én, hogy a kapcsolatok nem tartanak örökké, de ha nem érzed elég stabilnak a kapcsolatot, akkor nem újítod fel az ő házát.
Egyáltalán mióta vagytok együtt?
Én 21 éve vagyok együtt a férjemmel, és remélem, hogy még sokáig együtt leszünk, közösen építjük, szépítjük a házunkat. Szóval ilyen is van, kedves 8-as.
6-os voltam
#11 az az igazság hogy az én érdekem is hogy segítsek, hiszen saját lakásom nincs.
De igazságtalan lenne ha elfogadná a segítségem, aztán kitenne.
"Amelyik nő ezen kiakad, az gyanús." - erre az a válaszom, hogy az a férfi is több, mint gyanus, aki nem alapit saját otthont, hanem olyan nőt keres, aki biztosítja az egzisztenciát számára. Fiatal, egyedülálló férfiként lesülne a képemrőla bőr. Bármihez kezdhetsz a saját egzisztencia eléréséhez, határ s csillos ég. Lehet kettő állást vállani, kulfoldre költozni, tanulni.
Nem kell albérletet fizetned, cserébe minimum, h segitesz. Ehelyett már előre azon töröd a fejedet, hogyan forgathatod ki a másikat. Szép kilátások.
#13: Hol volt itt kiforgatás? Pont, hogy magát akarja bevédeni, hogy őt ne húzzák le sok millióval.
Azért ne csináljunk úgy, mintha manapság a lakhatás költségei (vagy így vagy úgy), de ne tennék ki az emberek kiadásainak legnagyobb részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!