Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem éri meg könyvelőnek...

Miért nem éri meg könyvelőnek tanulni?

Figyelt kérdés
jún. 6. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért, nem éri meg?

Nekem megérte.

jún. 6. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért, nem éri meg?
jún. 6. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Azért a nettó 6-800 ezerért.
jún. 6. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól függ megéri-e Neked, hogy mi a célod vele, ha egyáltalán van.

Lehet valakinek megéri, mert tudja hasznosítani a tanultakat valamilyen szinten, vagy épp nem kerül be pü-i felsőfokú képesítésre és ez a terület érdekli, vagy csak ezzel kapcsolatos a munkája és tanulmányi szerződéssel pl tud szerezni egy plusz képesítést.

Másnak meg nem éri meg, mert nem is szeretne ezzel foglalkozni érdemben, vagy olyan területtel amihez felhasználható lenne az ott szerzett alap tudás.

Mondjuk piacon sok a kókler és akadnak olyan paradoxon jelenségek is, amikor m.képes könyvelői képesítéssel, adótanácsadói képesítéssel valaki csak átalányadózó ev-ket könyvel,kb. egy havi gar bérminimumért főállású vállakozóként.

Na, hozzá biztos nem vinném a vállalkozásom pl.

Más meg, részmunkaidőben ennek többszörösét keresi, úgy hogy nincs meg ez a képesítése hozzá.

jún. 6. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
csak a gyk-n lévő makik szerint nem éri meg.
jún. 6. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem életem egyik legjobb döntése volt, hogy könyvelő lettem.
jún. 6. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy jó könyvelő, minden cégnél aranyat ér!
jún. 7. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!