Revoluton vettem 10 euróért oasis network ot meg etherum classic ot. Ha átváltom vissza pénzbe akkor miért csak 2 eurót ér? Ez nagy átverés. Mi értelme ennek így?
"Gondoltam 1-2 év múlva 1000 szer többet fog érni"
🤣🤣🤣
Valójában ezer év múlva fog csak 2x többet érni.
"Gondoltam 1-2 év múlva 1000 szer többet fog érni"
Csak egyszer volt Budán kutyavásár...
"hogy a madarakat jó lehúzzák."
Ha nem is a madarakat, de azokat, akik nem olvassák el a felhasználási feltételeket, számlaköltségeket, tranzakciós költségeket.
10 euróval nem nyitunk számlát sehol, mert egy hónap alatt elviszik a számla költségei.
Ha téged rábeszélt egy hirdetés, vagy a barátaid, hogy 10 euróból majd meggazdagszol, akkor viszont tényszerűen becsaptak. A cég arra utazik, hogy sok ezren betegyenek hozzá 10 eurót, amit utána szépen elolvaszt utalási vagy váltási költségekkel - mivel senki nem olvassa el a számla költségeit.
Mindig így fogsz járni, ha nem tájékozódsz és a semmitől (10 euró befektetésétől) várod a csodát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!