Némely vállalkozó miért annyira igénytelen, hogy még a Facebook-oldalát sem képes megszüntetni, ha abbahagyja a tevékenységét?
Továbbra sem értem, hogy miért kellene a facebook-ot hitelesnek tekinteni. Ott mindenki azt mond, amit akar - és meg is teszi. Hazugságcunamiban vársz hiteles adatokat?
Egyébként szimplán trehányságból.
Igaz. Ugyanakkor emlékeim szerint csak a japán sportolók és szurkolók takarítanak el maguk után.
Lehetne a facebookban olyan, hogy mondjuk 180 nap inaktivitás után törlődik a felhasználó és kész. Mondjuk megküldi az anyagait automatice a regisztráláskor megadott e-mailre és annyi.
Szerintem jobb, ha nem facebookon keres az ember vállalkozót, ha már facebook, akkor dobja fel a kérdést, ki-kit ajánl és kész. Akkor tuti csak aktívakat kap javaslatnak.
A kérdést értem és fenntartom, hogy trehányság, haláleset, ilyesmi az oka.
Lassan 2 éve elhunyt barátomnak még mindig kívánnak esetenként boldog születésnapot a facebookon. Néhányan szomorú arccal, szóval a franc sem tudja. Ha nem kirakatba akarják tolni, akkor miért nem mennek egyszerűen ki a temetőbe hozzá? ... Talán még találkoznánk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!