Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Jófogáson mennyibe kerül...

A Jófogáson mennyibe kerül egy hirdetés?

Figyelt kérdés
jún. 3. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Semennyibe
jún. 3. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem emeled ki vagy nem kérsz extrát akkor ingyen hírdethetsz.
jún. 3. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Ingyenes, állás hirdetés az fizetős.
jún. 3. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Elég érdekes kis oldal.

Autó hirdetés fizetős.

Állás hirdetés fizetős.

Szolgáltatás hirdetés fizetős.

Fel akartam adni egy ingyenes hirdetést, visszadobta javításra, hogy nem megfelelő kategóriába soroltam.

Javítás után meg azt írta, hogy mivel szerkesztettem a hirdetést, most már 1.800.Ft-ot kell fizetnem érte.

Gondoltam akkor nem hírdetek és kitörlöm, de azt sem engedi, annyit ír van egy fizetetlen tételem a kosárban, meg egy gomb, rajta, hogy kifizetem.

A mégsem, visszalépés vagy törlöm a hirdetést opció sehol nem ajánlja fel, csak a fizetést.

Amúgy a kosarat sem lehet sehol megnyitni.

júl. 3. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja amúgy a regisztrációmat sem engedte törölni, mert azzal is próbálkoztam, mivel van egy fizetetlen tétel a kosárban.
júl. 3. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!