Hogy lépjek túl ezen a jattfizetés dolgon?
Figyelt kérdés
Ma is jön a futár, ki van fizetve előre a cucc a boltnak, nem adok jattot átveszem szevasz. De amúgy kicsit rosszul érzem magam, mert nyilván szoktak adni futárnak, meg gondolom várják.
De közbe én se kapok egy fillér jattot se a munkámért, akkor meg miből adnék.
jún. 3. 09:57
1/4 anonim válasza:
Én nem pénzbe szoktam jattolni!
Kap egy sört vagy dobozos ücsit vagy tábla csokit ami akad itthon!
Jobban örülnek neki mint a pénznek 😂
2/4 anonim válasza:
Túl kell lépni ezen a jatt kérdésen. Én évekig olyan munkakörben dolgoztam itthon, ahol a vállalkozó parazita beépítette a fizetésbe a jattot. Tehát adott feketén minimálbért, a többi jatt szerinte. Kb minden 20. ember jattolt, úgyhogy nyúltunk amit lehetett, zsebre dolgoztunk, raktárkészletet dézsmáltuk stb. Már rég otthagytam a magyar KKV szektort, Ausztriába ingázok dolgozni és azóta új szakmám van, de évekig tartott mire kigyógyultam ebből a jattkényszerből. De végül sikerült, azóta eszembe se jut, hogy nekem hozzá kellene járulnom ennek a gennyes rendszernek a fenntartásához, a feketén minimálbérért napi 10 órát dolgoztató szittya magyar vállalkozók hízlalásához.
3/4 A kérdező kommentje:
Feloldotta a futár helyettem ezt a dilemmát, mert előtte hívott és kérdezte hogy lejövök-e érte. Tehát nem akart vele feljönni a harmadikra. Innentől már nem maradt kérdés vagy aggály. :D
jún. 3. 12:00
4/4 anonim válasza:
Az állam a főparazita aki a minimálbér összeget törvénybe írta!
Vagy normális összeget kellene beleírni vagy ne is legyen inkább, de Magyarországon ezt sem szabad kerül normálisan csinálni!
Pont olyan a törvény mint az ország!
Van, de minek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!