Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Irodai munka vagy munka a...

Irodai munka vagy munka a természetben?

Figyelt kérdés
Szép estét! Pályaválasztás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket.Falusi gyerekként egész eddigi életemben azt vallottam, hogy sokkal szívesebben dolgoznék kint a földeken kevés fizetésért, mintsem, hogy 8tól 5ig görnyedjek egy kényelmetlen széken az irodában a számítógép előtt.Imádom a természetet.Olyan szabadságérzetet kelt bennem, hogy az leírhatatlan.Ti hogy vagytok ezzel?
jún. 2. 23:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Jól fizető irodai munka, amit ma már végezhetsz otthon is, aztán a szabadidődben annyit lehetsz a természetben amennyit csak akarsz.
jún. 2. 23:44
 2/20 anonim ***** válasza:
25%

De miert dolgozna irodaban, ha ott csak utana lehet a termeszetben, a masiknal meg vegig? 😀

Termeszet, csakis!

Milyen munkara gondolsz?

jún. 2. 23:46
 3/20 A kérdező kommentje:
Erdész, vadász, traktoros...Bármi, ami a természethez köthető.Ha már úgyis egész életünkben dolgoznunk KELL, akkor én olyan munkát akarok, amit tiszta szívemből szeretek csinálni.És nem az irodában nézni 10 percenként az órát, hogy mikor lesz már vége a szenvedésnek.Arról nem is beszélve, hogy a főnök sem ugrálna folyamatosan a nyakamon!!
jún. 2. 23:50
 4/20 A kérdező kommentje:
De ez csak az én véleményem.Azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi vagyok rá, hogy mások hogyan vélekednek erről.
jún. 2. 23:51
 5/20 anonim ***** válasza:
53%

Ja ha vadasz.... Akkor inkabb iroda.

Azt hittem, szereted a termeszetet.

jún. 3. 00:03
 6/20 anonim ***** válasza:
59%
"Irodai" munkát végzek teljes home officeból, gyakorlatilag onnan dolgozom ahonnan akarok, nyáron az ilyen szép meleg időben például munkaidőben előszeretettel tartózkodom az udvari medencémben valamint a napágyamban relaxálok. Az effektív munkavégzés kimerül napi 2-3 óra munkában és a többszörösét keresem mint bármelyik mezőgazdasági vagy "természetközeli" munkával és dolgoznom is jóval kevesebbet kell. Nekem ez jön be.
jún. 3. 01:16
 7/20 anonim ***** válasza:
69%
Ha ezt már most tudod magadról, akkor mindenképpen természetben végzendő munkákat keress!
jún. 3. 05:05
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, kérdező, látszik, hogy gyerek vagy még és sosem dolgoztál...

Szépek ezek az elképzelések, de majd amikor meg kell teremteni magadnak az ennivalót, lakhatást, eserleg gyerekeket eltartani és ki tudja, milyen vágyaid lesznek még, nem így fogod látni a dolgokat, meg akkor sem, mikor már évek óta hóban-fagyban-kámikulában vagy kint egész nap.

jún. 3. 06:26
 9/20 anonim ***** válasza:
83%

Munka a természetben =

munka kint, esőben, hóban, szélben, fagyban, kánikulában.

Neked kell döntened, gondold csak meg!

jún. 3. 06:44
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

Próbálj meg egy hónapon keresztül MINDEN NAP reggeltöl estig a "természetben" - tehát nem a túristautakon - mászkálni, idöjárástól függetlenül.

Ugyanis ha ilyen munkád van, akkor nyáron a 40 fokban is kinn kell lenni, szakadó esöben is, télen térdig érö hóban, minusz 15 fokban is - szóval annyira azért nem szórakozás!

jún. 3. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!