Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy a francba ennyi a vám?

Hogy a francba ennyi a vám?

Figyelt kérdés
Egy 70$ értékű dolgoz rendeltem kínából 1 kg gyógynövény por, most értesítettek 52 ezer forintot kell fizetnem? Ez normális?

jún. 1. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
ha marihuána akkor igen
jún. 1. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem, nem normális
jún. 1. 18:24
 3/8 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
56%
Nem lehetséges, a vámot az áru értékéből számítják
jún. 1. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

Simán át akarnak cseszni.

Párom a magyar postával járt úgy hogy valami ötven dolláros körmöscuccra kiküldte a posta hogy ennyi meg annyi vámkezelést kell befizetnie, nem csinált semmit nem is reagált rá.

Két hét múlva kihozta az express one "vámkezelve' és simán átadta a csomagot, egy vassal sem fizezetett többet ezért párom!

A magyar posta ugyanolyan mint a magyar állam!

jún. 1. 21:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Okés de az a baj ezt a DHL küldte

Eleve a “vám alapja” meg ezek mit jelentenek? Fel vannak tűntetve de nekem így se jött ki a matek

jún. 2. 01:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi a pontos URL?
jún. 2. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi a vámtarifaszáma?

Elméletben lehetséges, hogy rosszul tarifálták, aminek az a következménye, hogy extra magas vámot kell fizetni érte. De az is lehet, hogy a számla szerinti értéknél sokkal magasabb forgalmi értéket állapítottak meg. Nem tudom erre most magánszemélyes csomagoknál hogyan van lehetőségük.

jún. 2. 10:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%-os vámmal, áfástól simán lehet ennyi.
jún. 2. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!