Mennyire tartod fontosnak a maivilágban a készpénzt?
Figyelt kérdés
Az utóbbi években egyre jobban kezd elterjedni a bankkártyás fizetések és átutalások, és egyre jobban szorítják ki a készpénzt az életünkből.máj. 24. 15:44
21/27 anonim válasza:
Most az Apple Pay botrány is megmutatta mennyire biztonságos ha nem KP-ban van a pénzed…
22/27 Koplárovics Béci válasza:
#21: ez alapján minden egyes lopás, rablás megmutatja, hogy mennyire nem biztonságos kp-t tartani. Csak míg ebben az Applepayes trutyiban visszakapják a pénzüket a károsultak, addig lopás/rablás esetén gyakorlatilag keresztet vethetsz rá.
23/27 anonim válasza:
Alternatívaként fontosnak tartom. Aki a készpénz ellen van, az a totális kontrollt támogatja. A totális kontroll meg nem feltétlen jó, hiszen kerülhet rossz kezekbe is. A kártyás fizetések alapján gyakorlatilag teljesen visszakövethető, hogy mikor hol és mit vettél. Van aki például azért nem kapott hitelt a bankjától, mert vett egy lottószelvényt és kártyával fizetett. De nyugodtan tovább lehet gondolni a dolgot...
24/27 anonim válasza:
Béla én nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy bármikor simán el tudják venni és akár mínuszba tenni a számládat. A párnacihából nem tudnak mínuszba rakni. De egyébként is, nagy mennyiségű KP sem ajánlatos tartani mert inflálódik meg el lehet lopni. Akkor már inkább jószágba kell fektetni (föld, ingatlan, stb)
25/27 Koplárovics Béci válasza:
"Béla én nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy bármikor simán el tudják venni és akár mínuszba tenni a számládat."
Mint ahogy bármikor ki is rabolhatnak. Mondjuk a te számládat biztos le tudják vinni mínuszba, mert szart sem tudsz a biztonságról ezekszerint. Bocs, de az enyémet nem tudják...
"A párnacihából nem tudnak mínuszba rakni. "
Lenullázni tudnak. Még rabolni sem kell. Leég a házad. Semmivel sem bizonyítod, hogy a párnacihában ott volt az utolsó huszasod. A többihez lásd fent...
26/27 anonim válasza:
27/27 anonim válasza:
Ha a ház ég le szerintem lekaksizod azt az utsó huszast!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!