Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire tartod fontosnak a...

Mennyire tartod fontosnak a maivilágban a készpénzt?

Figyelt kérdés
Az utóbbi években egyre jobban kezd elterjedni a bankkártyás fizetések és átutalások, és egyre jobban szorítják ki a készpénzt az életünkből.

máj. 24. 15:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
28%
Most az Apple Pay botrány is megmutatta mennyire biztonságos ha nem KP-ban van a pénzed…
júl. 9. 11:38
 22/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
56%
#21: ez alapján minden egyes lopás, rablás megmutatja, hogy mennyire nem biztonságos kp-t tartani. Csak míg ebben az Applepayes trutyiban visszakapják a pénzüket a károsultak, addig lopás/rablás esetén gyakorlatilag keresztet vethetsz rá.
júl. 9. 13:52
 23/27 anonim ***** válasza:
28%
Alternatívaként fontosnak tartom. Aki a készpénz ellen van, az a totális kontrollt támogatja. A totális kontroll meg nem feltétlen jó, hiszen kerülhet rossz kezekbe is. A kártyás fizetések alapján gyakorlatilag teljesen visszakövethető, hogy mikor hol és mit vettél. Van aki például azért nem kapott hitelt a bankjától, mert vett egy lottószelvényt és kártyával fizetett. De nyugodtan tovább lehet gondolni a dolgot...
júl. 9. 15:40
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Béla én nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy bármikor simán el tudják venni és akár mínuszba tenni a számládat. A párnacihából nem tudnak mínuszba rakni. De egyébként is, nagy mennyiségű KP sem ajánlatos tartani mert inflálódik meg el lehet lopni. Akkor már inkább jószágba kell fektetni (föld, ingatlan, stb)
júl. 9. 16:31
 25/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
41%

"Béla én nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy bármikor simán el tudják venni és akár mínuszba tenni a számládat."

Mint ahogy bármikor ki is rabolhatnak. Mondjuk a te számládat biztos le tudják vinni mínuszba, mert szart sem tudsz a biztonságról ezekszerint. Bocs, de az enyémet nem tudják...

"A párnacihából nem tudnak mínuszba rakni. "

Lenullázni tudnak. Még rabolni sem kell. Leég a házad. Semmivel sem bizonyítod, hogy a párnacihában ott volt az utolsó huszasod. A többihez lásd fent...

júl. 10. 00:24
 26/27 anonim ***** válasza:
aug. 17. 13:39
 27/27 anonim ***** válasza:
18%
Ha a ház ég le szerintem lekaksizod azt az utsó huszast!
aug. 17. 13:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!