Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A temu-n most van ez a forgato...

A temu-n most van ez a forgatos kupon, valaki kipróbálta már?

Figyelt kérdés
Eddig semmi rossz tapasztalatom nem volt az oldallal, kismillioszor rendeltem mar onnan alacsony áron termékeket, de ezeket az új (40k-110k-ig terjedő) kuponok elég nagy átverésnek érzem. Valakinek van bármilyen tapasztalata ezekről? Plusz információ esetleg?

máj. 23. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Semmi atveres nincs benne
máj. 23. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs atveres, de van olyan hogy nem teljesen olyan az amyagja mint a kepen..
máj. 24. 07:49
 3/10 A kérdező kommentje:
es el tudnatok mondani, hogy itt mennyit kell fizetni, vagy mikor lehet beváltani ezt a kupont?
máj. 24. 08:58
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Ott irja...
máj. 24. 09:01
 5/10 A kérdező kommentje:
nekem nem irja, h mennyit kell fizetni. Ezt irja amennyit igazabol, pedig boven 110k alatt van, es semennyit nem von le az osszegbol, de mar keri a bankartya adatokat, es igy nyilvan nem adom meg, ezert kerdezem. De koszonom...
máj. 24. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi átverés, csak a függőjévé akár tenni, mint az összes hasonló app. A sok agyhalott esetén a modell tökéletesen működik a jelek szerint.
máj. 25. 07:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A kuponokat mindig bizonyos összegű vásárlás után kapod meg. Például, ha rendelsz 10000 Ft értékben, akkor hozzá beválthatsz egy 2000 Ft-os kupont, vagy ha rendelsz 20000 Ft-ért, akkor egy 4000 Ft-osat, ha 45000 Ft-ért, akkor egy 10000-et, stb.
máj. 25. 19:23
 8/10 A kérdező kommentje:
nagyon szepen köszönöm
máj. 25. 23:35
 9/10 anonim válasza:
100%
Én is azt hittem átverés😃
júl. 3. 18:25
 10/10 anonim ***** válasza:
87%
Átverés? Mihez képest? Azt mondom neked, hogy kerül egy kávéfőző 50000 Ftba, de most fixen odaadom 5000ért, de előtte kapard le a tuti nyerő kaparós sorsjegyet. Úgy érzed te vagy a világ legszerencsésebb embere, pedig én 800 ftért szereztem be, sosem tudtam volna eladni 50000ért, de szerencsére az emberek többsége érzelemvezérelt agyhalott. Amikor jártam marketingre és ezekről tanultunk, majdnem lehánytam magam. Szerencsére azóta manipuláció nélkül is tudom a tudásomat és a termékeket értékesíteni.
júl. 9. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!