Sportfogadási szisztémák, stratégiák?
Vannak itt olyanok, akik rendszeres bevételre tesznek szert sportfogadással? Mi a titkotok? Hogyan csináljátok? Nyilván nem az a kérdés, hogy szeretne ilyet csinálni, hanem hogy ki csinálja ténylegesen, működőképesen?
Az enyém a következő: Egy nagyobb összeg a fő tétem, ami 300 ezer forint, ebből csinálok általában heti szinten kétszer kisebb profitokat. Tehát mindig a 300 ezret teszem fel, ás amit termel, azt veszem le a számlámra. 60-80 ezer forint profit fogadásonként, és ahogy már írtam, heti 2 fogadás legalább meg van, de fő szezonban gyakori a heti három is. Ez kb 5 hónapja megy, és eddig bejött. ha számít valamit, külföldi oldalon játszom, de a bejövő összeg így is egy tök jó mellékjövedelemnek felel meg) Úgy kell elképzelni, hogy gólok számára szoktam tenni, 3,4 meccsen legalább lesz 1 gól vagy legalább lesz 2 gól (ha olyan csapatok játszanak, akik általában több gólos meccseket szoktak játszani, pl Leverkusen, Lipcse, Wrexham, Man City, Liverpool, Girona, stb)
Van-e valakinek hasonló rendszere? Esetleg jobb? Merjek-e szerintetek fő tétet emelni? Nagyon hajlok rá, hogy őszinte legyek, ha előbb-utóbb el is megy egyszer, már bőven hozott annyit, sőt többszörösét
Na Hali.
Pont ugyan ezt a strategiat talaltam ki en is egy ideje és nagyon úgy tünik hogy jövedelmező.
Minden nap keresek meccseket, lehetőség szerint szinte noname ligák (Izrael,Norvegia) stb.
Megnezem a tabella allast és hogy éppen hol tartanak a bajnokságban, góllövő listán játékosaik hogyan állnak stb. és ha úgy gondolom, hogy mind a két csapat gól kepes akkor ázsiai gólszàmra behúzom 1,75 fölé.
Minimum kettő de maximum 3 meccsel mindig ki is jön 1,6 és 2,00 odds között. Àltalàban 100.000 forint a tétem kombinàciók stb nélkül. 10 szelvényből àltalában 8 be is jön ami azt jelenti, hogy napi szinten 60-100.000 forint között lehet a profit és azért ezek a meccsek elég biztosak.
Legyen csak az odds mindig 1,6 de már azzal is kerestél 60.000-Ft es tegyük fel játszol egy héten 3x és mindig csak a legbiztosabbakra mész rá. Általában nekem be is vàllnak. 3x60.000 is 180.000/hét ami nem rossz, és azért valljuk be a legtöbb focimeccsen legalább 2x a kapuba talál a labda
Én a következő gólt szoktam figyelni, ezt érezni látni kell élőben tv-és közvetítés által.
Sokszor a belső megérzésemre hallgatok, ha gyors az iram és akarják is a gólt akkor rakom.
Koreai bajnokságnál sokszor a 75 perctől támadnak fel. Sok a 10 13 perc hosszabbítás egy-két gól lehet ilyenkor is.
Kiállítanak valakit a védelemből vagy a középpályáról egy fontos embert az sokszor veszíteni szokott a piros lapot kapott csapat.
1-0 sokszor van 1-1 vagy 2-0. Ha nagy csapat vesztésre áll 0-1 sokszor jó a 1-0 hendikep 2-1 re már nem mindig játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!